2008. február 3.

2008. február 3.

HIRDETÉSEK

Évközi 4. vasárnap
2008. február 3.

1.) Ma, Szent Balázs püspök emléknapján, minden szentmise után lesz Balázs-áldás.
2.) A fiatal családok farsangi mulatságra hívják a gyermekes családokat most vasárnap, február 3-án délután 3-tól 7-ig. Cím: Péceli út 106. (Fidesz iroda – a Péceli út és a Szabadság sugárút kereszteződésénél.)
3.) Hétfőn, február 4-én, 18 órától folytatódnak az énekkari próbák. A rövid felkészülési időre való tekintettel, minden énekkarost kérünk, hogy jöjjön a próbára.
4.) Február 6-án Hamvazószerda lesz, ami a Nagyböjt kezdetét jelenti. Nemcsak szerdán, hanem jövő vasárnap is lesz hamvazkodás. Figyeljünk oda, hogy Nagyböjtben kellő áhítattal és méltósággal készüljünk Megváltónk, Jézus Krisztus szenvedésének szemlélésére.
5.) A héten első szerda lesz. Reggel 9-től az esti szentmiséig csendes Szentségimádás lesz. Kérünk mindenkit, aki teheti, minél több időt merjen eltölteni az Úr színe előtt.
6.) Szombaton de. 10-től Ministráns foglalkozás lesz a hittanteremben, amit a továbbiakban kéthetente fogunk tartani.
7.) Szombaton du. 3-tól Fészek klub lesz, ahová szeretettel várjuk a gyermekes szülőket és gyermekeiket egyaránt a hittanterembe.
8.) Jövő vasárnap, február 10-én, Nagyböjt első vasárnapján lesz a Betegek szentségének a kiszolgáltatása, a ½11-es szentmise keretében. Kérünk minden idősebb, illetve súlyos betegséggel élő testvérünket, hogy szentgyónással és szentáldozással méltóképpen készüljön a szentség vételére. Előre nem kell feliratkozni.
9.) Jövő hétfőn, február 11-én lesz a Lourdes-i jelenések 150-ik évfordulója. Most vasárnaptól imakilenceddel készülünk az ünnepre: vasárnap és szombaton du. 5-től, hétköznap a reggeli szentmise után.

A hét jeles napjai:

Február 3.
Vasárnap
Évközi 4. vasárnap
Február 4.
Hétfő _
Február 5.
Kedd Szent Ágota szűz és vértanú
Február 6.
Szerda Hamvazószerda
Február 7.
Csütörtök _
Február 8.
Péntek _
Február 9.
Szombat Emiliáni Szent Jeromos,
Bakhita Szent Jozefina szűz
Február 10.
Vasárnap
Nagyböjt 1. vasárnapja

Minden névnapját ünneplő testvérünknek

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

FEBRUÁRI imaapostolság szándékai:

Általános: Hogy az értelmi fogyatékos embereket ne taszítsuk el, hanem tiszteljük, és szeretettel segítsük abban, hogy fizikai és társadalmi állapotuknak megfelelően, méltóan élhessenek.
Missziós: Hogy a Megszentelt Élet intézményei, melyek a missziós országokban oly szépen virágoznak, újra felfedezzék missziós hivatásukat, és az evangéliumi tanácsok radikális megtartásával, nagylelkűen tanúsítsák és hirdessék Krisztust a világ végső határáig.