2008. január 6.

2008. január 6.

HIRDETÉSEK

Vízkereszt
2008. január 6.

1.) Vízkereszt ünnepe van. Vízszentelés a ½ 11-es szentmise keretében lesz. Szenteltvizet pedig, azt követően lehet haza vinni.
2.) Azok, akik szeretnék kérni lakásuk vagy házuk megszentelést, január 20-tól, vasárnaptól kérhetik a sekrestyében vagy a plébánián.
3.) Jövő vasárnap, január 13-án, az esti szentmise után Szentlélek szeminárium lesz. Tanítást Varró István tartja, azt követően pedig kiscsoportos beszélgetés, közbenjáró ima és Agapé lesz.
4.) Előre felhívjuk kedves testvérek figyelmét a február 1-én, pénteken este 7.00 órától kezdődő Rákosligeti Jótékonysági Bálra, amely a Gregor József Általános Iskola tornatermében kerül megrendezésre Plébániánk és az Iskola szervezésében. A Jótékonysági Bál bevétele a moldvai csángó gyerekek oktatására és a hitéleti programok támogatására lesz továbbítva. Részletek a Hirdetőtáblán és a szórólapokon lesznek olvashatók.

A hét jeles napjai:

December 16.
Vasárnap
Advent 3. vasárnapja
December 17.
Hétfő _
December 18.
Kedd _
December 19.
Szerda _
December 20.
Csütörtök _
December 21.
Péntek Kaníziusz Szent Péter áldozópap és egyháztanító
December 22.
Szombat _
December 23.
Vasárnap
Advent 4. vasárnapja

Minden névnapját ünneplő testvérünknek

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

DECEMBERI imaapostolság szándékai:

Általános: Hogy az emberi társadalom törődjön azzal, hogy gondját viselje mindazoknak, akiket az AIDS sújt, különösen a gyermekeknek és a nőknek, az egyház pedig éreztesse velük az Úr szeretetét.
Missziós: Hogy Isten Fiának megtestesülése, amelyet Karácsonykor az Egyház ünnepélyesen megül, segítse az ázsiai világrész népeit abban, hogy Jézusban elismerjék Isten küldöttjét, a világ egyetlen Üdvözítőjét.