Hirdetések

Hirdetések

HIRDETÉSEK
Évközi 2. vasárnap
2012. Január 15.

1. Köszönjük azok segítségét, akik a karácsonyfák és a betlehemi jászol lebontásában és a takarításban segítettek!

2. Mai nappal kezdetét veszi az idei „Ökumenikus imahét”. Rákosligeten szerdán, csütörtökön és pénteken lesznek az imaalkalmak, este 6-tól. Szerdán az evangélikus templomban Szabó Lajos református lelkész, csütörtökön nálunk Kovács Áron evangélikus lelkész, és pénteken a református templomban Tampu-Ababei József katolikus plébános elmélkedéseivel.

3. Csütörtöki ökumenikus imaalkalmat követően szeretetvendégségre szeretnénk meghívni a résztvevőket, amihez tisztelettel kérünk sós illetve édes süteményt, amit a plébánián vagy a sekrestyében lehet leadni.

4. Ezen a héten, az Ökumenikus imahéten, a szentmisék hétfőtől péntekig minden nap reggel ½ 8-kor lesznek.

5. Január 22-én, vasárnap az esti mise után Eperjes Károly színművész tesz tanúságot megtéréséről templomunkban. A belépés díjtalan!

6. Előre hirdetjük, hogy január 27-én, pénteken este 6-kor Rákoskeresztúron a Vigyázó Sándor Művelődési Házban, a rákosmenti plébániák szervezésében megtekinthető lesz „Néró és Péter” c. rockopera. A zenés műsor Néró császárt és Róma város életét hasonlítja össze Péter apostol és a keresztények tevékenységével. Jegyek a sekrestyében kaphatók 800,- forintos áron.

7. Az idei KAFA, Katolikus Farsangi Bál február 11-én, szombaton lesz este 6-tól a Gregor József Általános Iskola aulájában. Idén is jótékonysági céllal lesz megrendezve: egy kárpátaljai óvodának gyűjtünk játékokat és mesekönyveket, amit a tombola- és jegybevétellel juttatunk el hozzájuk. Köszönettel fogadjuk a tombola felajánlásokat, egyben kérjük támogatásukat a támogatói, a 2.000 ft-os családi, valamint 500 ft-os jegyek vásárlásával. Gazdag és színes programokkal várjuk a fiatalokat, a gyermekes szülőket és minden felnőttet!

8. Akik szeretnék kérni hajlékuk megáldását, személyesen vagy telefonon szíveskedjenek jelezni szándékukat.

9. Akik szentmise szándékot szeretnének előjegyeztetni, azt a sekrestyében vagy irodában tehetik meg.