Hirdetések

Hirdetések

Karácsony ünnepe

2011. december 25.

1. Hálás köszönetet szeretnénk mondani mindazoknak, akik segítettek, hogy méltó módon ünnepelhessük az idei Karácsonyt: templom takarításával és díszítésével, Betlehem felállításával, Pásztorjáték előadásával illetve a liturgiában nyújtott szolgálattal!
2. Karácsony másnapján, december 26-án, hétfőn vasárnapi miserend lesz. A ½ 11-es szentmisén egy felnőtt keresztelésre és hat felnőtt elsőáldozására is sor kerül. Imádkozzunk értük, hogy egész életükben bizalommal tudjanak Istenhez fordulni!
3. Szombaton, december 31-én reggel ½ 8-kor és este 6-kor lesz hálaadó szentmise. Este lesz az évvégi összefoglalás is.
4. Szilveszter éjszakáján, december 31-én éjfél előtt fél órával „Csendes hálaadás és képes visszatekintés” lesz templomunkban. A templom 23.15-től lesz nyitva.
5. A karzaton elkészült a két termopán ablak, ami a hőszigetelés miatt volt nagyon időszerű. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Kiss Barnabásnak, aki ebben nagy segítségünkre volt!
6. A „Rákosmenti Múzeumi Estek” c. újság karácsonyi számában Rákosliget történetével foglalkozik. Egyházközségünk történetéről is olvasható egy igen tartalmas írás. Néhány példány az újságos asztalon is megtalálható. Az újságért felajánlott adomány a középső perselybe dobható be.
7. Akik jövő évi szentmise szándékot szeretnének előjegyeztetni, azt a sekrestyében vagy irodában tehetik meg.
8. 2012. február második szombatján kerül megrendezésre másodszor a KAFA, Katolikus Farsangi Bál. Várjuk mielőbbi jelentkezését azoknak, akik részt vennének a nyitótánc előadásában – nem csak fiatalabb korosztályét! Az öt próba január első szombatján, január 7-én veszi kezdetét reggel 9-től, amiken minden résztvevő megjelenésére számítunk!