Hirdetések

Hirdetések

Advent 4. vasárnapja
2011. december 18.

1. Rorate misék a héten hétfőtől péntekig lesznek reggel ½ 7-kor, szombaton pedig, december 24-én reggel ½ 8-kor lesz szentmise. Pénteken utolsó gitáros Rorate mise lesz.

2. Ma este 6-kor kezdődik a karácsonyi lelkigyakorlat záró szentmiséje, amelyet Mohos Gábor atya, a Magyar Katolikus Püspöki Kar titkára fogja celebrálni. Már mise előtt is lesz gyónási lehetőség!

3. A héten kezdetét vette a „Szállást keres a Szent Család” imakilenced. Hétköznap a reggeli misék után, hétvégén az esti mise előtt lesz elimádkozva.

4. Most hétvégén is, a kijáratnál a karitász munkatársak egy gyertyával fejezik ki köszönetüket azoknak, akik adományukkal a szegények megsegítésében végzett munkájukat támogatják.

5. Hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni mindazoknak, akik a hittantermi illetve Fő téri adventi vásáron felajánlással, árusítással illetve vásárlással segítették kezdeményezéseinket! Hittanteremben most hétvégén lesz az utolsó alkalom, a Fő téren pedig, plébániánk hétfő délután 3-tól biztosítja az utolsó nyitvatartást. Kérjük azok jelentkezését, akik tudnak segíteni!

6. A karácsonyi csomagba szánt, várakozásainkat felülmúló mértékű felajánlásokért külön köszönetet szeretnénk mondani!

7. A héten kedden, december 20-án Rorate mise után lesz a Betlehem felállítása és templomunk nagytakarítása. Kérjük mindazok segítségét, akik ily módon is hozzá tudnak járulni, hogy az idei Karácsonyt méltó módon ünnepelhessük meg!

8. A Pásztorjáték hittanosaink előadásában december 24-én, szombaton délután 4-től lesz megtekinthető a templomban.

9. Szenteste, december 24-én az ünnepi szentmise éjfélkor fog kezdődni.

10. Akik egyedül lennének Szenteste, őket szeretettel meghívnám a plébániára egy közös szentesti vacsorára. Kérem, szíveskedjenek jelezni legkésőbb hétfő estig (december 19.) személyesen vagy telefonon, hogy ki venné szívesen meghívásomat.
Egyúttal azok felajánlását is köszönettel fogadjuk, akik a szállításban tudnának segítséget nyújtani a szentesti vacsorára.

11. Akik jövő évi szentmise szándékot szeretnének előjegyeztetni, azt a sekrestyében vagy irodában tehetik meg.

12. December 31-én, szombaton este 6-kor lesz az évvégi hálaadó szentmise. Éjfél előtt fél órával pedig, „Csendes hálaadás és képes visszatekintés” lesz a templomban.