Hirdetések

Hirdetések

Advent 3. vasárnapja

2011. december 11.

1. Templomunkban Rorate misék a héten csak hétfőtől csütörtökig lesznek reggel ½ 7-kor. Pénteken és szombaton pedig este 6-kor lesz lelkigyakorlatos szentmise.

2. Az idei utolsó adventi gyertyagyújtás templomunkban szombaton lesz, az esti mise előtt ¼ órával.

3. Adventi hétvégeken, a kijáratnál a karitász munkatársak egy gyertyával fejezik ki köszönetüket azoknak, akik a szentmise végén adományukkal a szegények megsegítésében végzett munkájukat támogatják.

4. A Karitász idén is megrendezi a hagyományos „Adventi vásárt a hittanteremben”. Kérjük kedves Testvérek segítségét: egyrészt eladásra szánt tárgyak felajánlásával, másrészt vásárlással segítsék az akció sikerét.

5. A Fő téri adventi vásáron az egyik pavilonban a kerület katolikus plébániái is jótékonysági adventi vásárt tartunk hétköznap du. 3-től 6-ig, szombaton és vasárnap 11-től este 7-ig. Kérjük azok jelentkezését, akik tudnak segíteni az árusításban. Plébániánk hétfőn délután és szombaton délután 2-től 1/2 5-ig az "ügyeletes". A bevételt a kerület szociális intézményeinek támogatására fordítjuk.

6. Ma, december 11-én az esti szentmise után a Szentlélek szeminárium imacsoportnak lesz imaórája.

7. Kedden, December 13-án lesz a karácsonyi csomagok készítése Rorate mise után, amihez sütemény adományokat szeretettel fogadunk a plébánián vagy a sekrestyében.

8. Kedden, December 13-án este 6-kor adja elő templomunkban az Erdélyi Szentegyházai Felnőtt Betlehemesek csoportja az „Ősi hargitai székely betlehemes játékot”. Adományainkkal lehetőségünk lesz támogatnunk ősi hagyományok őrzését és azok népszerűsítését határon innen és túl.

9. December 16. 17. és 18. (péntek, szombat, vasárnap) este 6-kor kezdődnek az idei karácsonyi lelkigyakorlatos szentmisék, amelyeket Mohos Gábor atya, a Magyar Katolikus Püspöki Kar titkára fogja celebrálni. Mindhárom napon már mise előtt is lesz gyónási lehetőség! Dec. 16. és 17., pénteken és szombaton csak este 6-kor lesz szentmise.

10. December 17. jövő szombat délutánra Kaszap István Alapítvány buszos zarándoklatot szervez Székesfehérvárra Kaszap István halálának 76. évfordulója alkalmából tartandó szentmisére. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.