2007. november 25.

2007. november 25.

HIRDETÉSEK

Krisztus király vasárnapja
2007. november 25.

1.) Ma Krisztust, mint mindenség királyát ünnepeljük. Ez egyben az egyházi év utolsó vasárnapja is. Délután 5.00 órától imaóra lesz a templomban. Jövő vasárnap Advent első vasárnapja lesz, amivel kezdetét veszi az új egyházi év.
Adventben minden hétköznap (hétfőtől szombatig) reggel ½ 7-kor kezdődnek a Rorate szentmisék. Szerdánként is csak reggel lesz szentmise.
2.) Ma országos gyűjtés van a Karitász javára. Kedves testvérek adományait az Egyházmegyei Karitász Központ támogatására fogjuk továbbítani. Nagy lelkű adományaikat hálásan köszönjük.
3.) Szombaton, december 1-én, a fiatal családok mindenkit szeretettel hívnak adventi koszorúkötésre, délután 3.00 órától a hittanteremben. Várjuk mindazokat, akik saját maguk vagy szeretteik számára szeretnének saját készítésű adventi koszorút. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.
4.) Akik szívesen ajánlanak fel fenyőfát templomunk karácsonyi díszítésére, szíveskedjen azt a sekrestyében vagy az irodában jelezni.
5.) Köszönjük mindazok támogatását, akik anyagiakkal is támogatták egyházközségünk működését. Kérjük mindazok segítségét, akik fontosnak tartják egyházközségünk fennmaradását. Hozzájárulásukat átutalással, csekken illetve személyesen rendezhetik a sekrestyében vagy a plébánián. A püspöki kar által megjelölt irányösszeg: éves jövedelem 1%-a.

A hét jeles napjai:

November 25.
Vasárnap
Krisztus király vasárnapja
November 26.
Hétfő _
November 27.
Kedd _
November 28.
Szerda _
November 29.
Csütörtök _
November 30.
Péntek Szent András apostol
December 1.
Szombat _
December 2.
Vasárnap Advent 1. vasárnapja

Minden névnapját ünneplő testvérünknek

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

NOVEMBERI imaapostolság szándékai:

Általános: Hogy azok, akik orvosi kutatásra adják magukat, és valahányan törvényhozói tevékenységben foglalatoskodnak, mindig mély tiszteletet tápláljanak az emberi élet iránt, kezdetétől fogva egészen a természetes befejezésig
Missziós: Hogy a Koreai-félszigeten növekedjék a kiengesztelődés és a béke szelleme.