Hirdetések

Hirdetések

Advent 1. vasárnapja

2011. november 27.

1. Adventtel kezdetét veszi a karácsonyi szent idő. Templomunkban Rorate misék hétfőtől péntekig lesznek reggel ½ 7-kor, szombaton pedig csak este 6-kor lesz szentmise. Péntekenként gitáros Rorate misék lesznek.

2. Adventi gyertyagyújtás templomunkban szombatonként van, az esti mise előtt ¼ órával.

3. Ma este 7-től a templom előtt hagyományteremtő ökumenikus adventi gyertyagyújtás lesz.

4. Ma az esti adventi gyertyagyújtás után a plébánián farsangi bál szervezésének a megbeszélése lesz, ahová minden érdeklődőt szeretettel várunk

5. Szerdán, november 30-án délelőtt 10-től Baba-mama klub lesz a Közösségi Házban.

6. Csütörtökön, december 1-én a hónap első csütörtöke lesz. Reggeli Rorate mise után este 6-ig egész napos csendes Szentségimádás lesz a templomban.

7. Pénteken, december 2-án első péntek lesz. Szentmise reggel is és este is lesz. Elsőpéntekes testvérek megszokott időben lesznek meglátogatva.

8. Szombaton, december 3-án ½ 4-től Pásztorjáték próba lesz a hittanteremben, ahová szeretettel várjuk a gyermekeket.

9. Akik a makkosmáriai zarándoklatra jelentkeztek, a busz szombaton, december 3-án déli 12.00 órakor indul a ligeti templom mögül

10. Jövő vasárnap, december 4-én a 9-es mise végére várjuk a Mikulást templomunkban. Kérjük a gyermekeket, készüljenek verssel vagy énekkel, hogy méltó képen köszönthessék őt körünkben.

11. Jövő vasárnap, december 4-én az esti mise után Képmeditáció lesz adventi témával. Az esti mise zenei szolgálatát a sashalmi gitáros énekkar fogja adni.

12. A kerület Fő terén (az „Elágnál”) adventi vásár lesz jövő hétfőtől, december 5-től. Az árusítandó ajándékok bevételéből valamint az adományokból a kerület szociális intézményeit kívánjuk támogatni. Kérjük kedves testvérek támogatását!

13. A Karitász idén is megrendezi a hagyományos „Adventi vásárt a hittanteremben”. Az első jövő vasárnap lesz, december 4-én. Kérjük a kedves Testvérek segítségét: egyrészt eladásra szánt tárgyak felajánlásával, másrészt vásárlással segítsék az akció sikerét.

14. A karácsonyi csomagok készítése december 13-án, kedden lesz, amihez sütemény adományokat szeretettel fogadunk a plébánián vagy a sekrestyében.

15. Megjelent a Ligeti Misszió legújabb száma, ami a többi sajtótermékkel együtt az újságos asztalnál található.