Hirdetések

Hirdetések

Évközi 33. vasárnap
2011. november 13.

1. A Szentlélek szeminárium imacsoport novemberi imaalkalma elmarad. Legközelebb december 2-ik vasárnapján lesz, az esti mise után. „Gitáros misék” továbbra is minden hónap második vasárnapján lesznek, este 6-kor!

2. Szerdán, november 16-án délelőtt 10-től Baba-mama klub lesz a Közösségi Házban, ahová szeretettel várják a kismamákat és gyermekeiket.

3. November 25-én, pénteken este 7-től Papp Miklós görög katolikus parókus lesz a vendégünk a Közösségi Házban.

4. A Karitász munkatársak szeretettel kérik plébániánk híveit, hogy mindenki nézzen szét környezetében, és ha ismer olyan egyedülálló idős vagy beteg testvért, aki örülne egy-egy vagy rendszeresebb látogatásnak, és egy kis figyelmességnek vagy komolyabb segítségnek, kérjük, jelezze. A név, cím és esetleg telefon elérhetőség bedobható a templom kijáratánál található Karitász perselybe is.

5. A kerület Fő terén (az „Elágnál”) adventi vásár lesz, amire a kerület felekezeteit is meghívták. Hogy mi is tartalmas és igényes megjelenéssel tudjuk növelni az ünnep hangulatát, november 21-én, hétfőn este 8-tól megbeszélés lesz a plébánián, ahová minden ötletadót és ötletmegvalósítót szeretettel várunk.

6. A következő farsangi bál szervezését szeretnénk elindítani november 27-én, vasárnap az esti mise után a plébánián, ahová minden érdeklődőt szeretettel várunk!