Hirdetések

Hirdetések

Évközi 32. vasárnap
2011. november 6.

1. Ma, november 6-án a ½ 11-es mise után hallhatunk részleteket Szabó László tolmácsolásában a „Vajk megkeresztelkedése” című képről, annak történetéről és restaurálásáról, amely templomunkban látható!

2. A Szentlélek szeminárium imacsoport novemberi imaalkalma elmarad. Legközelebb december 2-ik vasárnapján lesz, az esti mise után. „Gitáros misék” továbbra is minden hónap második vasárnapján lesznek, este 6-kor.

3. November 25-én, pénteken este 7-től újból Papp Miklós görög katolikus parókus lesz a vendégünk a Közösségi Házban.

4. A Karitász munkatársak szeretettel kérik plébániánk híveit, hogy mindenki nézzen szét környezetében, és ha ismer olyan egyedülálló idős vagy beteg testvért, aki örülne egy-egy vagy rendszeresebb látogatásnak, és egy kis figyelmességnek vagy komolyabb segítségnek, kérjük, jelezze. A név, cím és esetleg telefon elérhetőség bedobható a templom kijáratánál található Karitász perselybe is.

5. Köszönetet szeretnénk mondani mindazoknak, akik egyházi hozzájárulásukkal támogatták plébániaközösségünket. Előre köszönjük azoknak is, akik támogatásukat személyesen, csekken vagy átutalással ezután kívánják eljuttatni hozzánk!