2007. november 18.

2007. november 18.

HIRDETÉSEK

Évközi 33. vasárnap
2007. november 18.

1.) Szombaton, november 24-én délután 3.00 órakor Ifjúsági klub összejövetele lesz a plébánián, amelyre szeretettel hívjuk a középiskolás és afeletti kedves fiatalokat.
2.) Jövő vasárnap, november 25-én országos gyűjtés lesz a Karitász javára. Számítunk kedves testvérek nagy lelkű adakozására.
3.) Szombatonként, délelőtt 10.00 órakor folytatódnak a karácsonyi Pásztorjáték próbái a hittan teremben. A próbák minden szombaton délelőtt 10.00 órakor kezdődnek. Várjuk azon kedves gyerekek és fiatalok jelentkezését, akik szeretnének segíteni, hogy a karácsonyi misztérium ily módon is érthetővé váljon.
4.) Előző évekhez hasonlóan, idén is várjuk kedves testvérek karácsonyfák felajánlásait a templomba.
5.) Köszönjük mindazok támogatását, akik egyházi hozzájárulásukkal támogatták egyházközségünk működését. Továbbra is várjuk mindazok segítségét, akik fontosnak gondolja egyházközségünk fennmaradását. Tartozásukat átutalással, csekken illetve személyesen rendezhetik a sekrestyében vagy a plébánián. A püspöki kar által megjelölt irányösszeg: éves jövedelem 1%-a.
6.) Kaszap István Alapítvány lelkinapra hívja kedves testvéreket, november 24-ére, szombatra, a Pál Apostol Katolikus Iskola aulájába. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók

A hét jeles napjai:

November 18.
Vasárnap
Évközi 33. vasárnap
November 19.
Hétfő Árpád-házi Szent Erzsébet
November 20.
Kedd _
November 21.
Szerda A Boldogságos Szűz Mária bemutatása a templomban
November 22.
Csütörtök Szent Cecília szűz és vértanú
November 23.
Péntek Szent I. Kelemen pápa és vértanú,
Szent Kolumbán apát
November 24.
Szombat Dung-Lac Szent András és társai vértanúk
November 25.
Vasárnap Krisztus király vasárnapja

Minden névnapját ünneplő testvérünknek

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

NOVEMBERI imaapostolság szándékai:

Általános: Hogy azok, akik orvosi kutatásra adják magukat, és valahányan törvényhozói tevékenységben foglalatoskodnak, mindig mély tiszteletet tápláljanak az emberi élet iránt, kezdetétől fogva egészen a természetes befejezésig
Missziós: Hogy a Koreai-félszigeten növekedjék a kiengesztelődés és a béke szelleme.