Hirdetések

Hirdetések

Évközi 28. vasárnap

2011. október 9.

1. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik templomunk búcsúi előkészületben a segítségünkre voltak: a templom takarításában és díszítésében, az ünnepi szentmise ünnepélyessé tételében, valamint az Agapé megszervezésében.

2. A templomban kiállított kép „Vajk megkeresztelkedése” címet viseli. A karzaton volt tárolva hosszú évekig, amelyet Szabó László restaurált felajánlásként, akinek ezúton is hálás köszönetet szeretnénk mondani. A kép részletes ismertetése a közeljövőben lesz várható.

3. Templomunk búcsúünnepére elkészült a karzat felújítása is. Köszönjük a szakemberek munkáját és az önkormányzati képviselők támogatását. Kedves Testvérektől pedig, az együttműködésüket kérjük a karzat rendeltetésszerű használatáért!

4. Az idei 72 órás megmozdulás Rákosligeten október 14-én és 15-én, pénteken és szombaton lesz. Bővebben a Hirdetőtáblán és itt olvashatók: http://rakosliget.plebania.hu/72ora

5. Jövő vasárnap, október 16-án Mozart: Koronázási miséje hangzik el a rákoscsabai főplébánia templomban. Erről és a többi hangversenyről a Hirdetőtáblán olvashatók.

6. Október 28-án, pénteken este 7-től, „Családok Éve” programsorozat keretében „Az örökség” c. film megtekintésére kerül sor a Közösségi Házban, ahová szeretettel várunk mindenkit.