Hirdetések

Hirdetések

Évközi 26. vasárnap
2011. szeptember 25.

1. Csütörtökön, szeptember 29-én, a Rózsafüzér Társulat szervezésében zarándoklat lesz Jászberénybe. Zarándoklat napján a szentmise egy órával korábban, azaz reggel ½ 7-kor fog kezdődni.

2. Október elsejétől, az esti misék egy órával korábban, azaz este 6-kor kezdődnek. Október hónapban, templomunkban minden este 6-kor, illetve az esti mise előtt fél órával imádkozzuk a Rózsafüzér imádságot.

3. Szombaton, október 1-én lesz a Nagymarosi Ifjúsági Találkozó, ahová kerületünkből is készülnek fiatalok. Közös indulás aznap lesz a reggeli ½ 7-es mise után, vagyis 7-kor, a keresztúri templomtól, visszaérkezés délután 5 óra körül várható. Jelentkezni Binecz Györgynél (tel:30/366-3465 csak hétvégén), a ligeti sekrestyében vagy a plébánián lehet. Bővebben itt olvasható: http://nagymaros.katolikus.hu

4. Szombaton, október 1-én az esti mise után Képmeditáció lesz templomunkban, amelynek témája: Jézus kérdései.

5. Október 2-án, jövő vasárnap 10:00 órakor lesz a rákoshegyi templom búcsúünnepe, ahová egyházközségünk híveit is szeretettel hívják és várják a rákoshegyi testvérek.

6. Október 4-én, kedden a reggeli mise után lesz templomunk nagytakarítása.

7. Október 5-én, szerdán az esti mise után testületi ülés lesz a plébánián.

8. Templomunk búcsúünnepét október 9-én, vasárnap fogjuk megülni. Aznap délelőtt csak ½ 11-kor lesz mise! Lelkigyakorlatos szentmisék előtte való csütörtökön és szombaton (okt. 6. és 8.) lesznek este 6-kor. Azon a szombaton csak este lesz mise! Az idei lelkigyakorlat vezetője és ünnepi szónoka Dr. Török Csaba, Esztergomi Hittudományi Főiskola tanára, krisztinavárosi káplán atya lesz.

9. Október 8-án, szombaton éjszakai gyalogos zarándoklat lesz Márianosztrára, ahová kerületünkből is készülnek fiatalok. Részletek a Hirdetőtáblán és itt olvashatók: http://rakosliget.plebania.hu/node/381

10. Október 1-31. között Magyarországon népszámlálás lesz. Arra buzdítunk mindenkit, hogy vállalja a vallási identitását és a Katolikus Egyházhoz való tartozását!

11. Az idei 72 órás megmozdulás Rákosligeten október 14-én és 15-én, pénteken és szombaton lesz. Bővebben a Hirdetőtáblán és itt olvashatók: http://rakosliget.plebania.hu/72ora