Hirdetések

Hirdetések

Évközi 25. vasárnap

2011. szeptember 18.

1. A héten elkezdődtek az iskolai és a hittantermi hittanórák. A korosztály szerinti órarend plébániánk honlapján, Hirdetőtáblán és az újságos asztalnál található szórólapon olvasható.

2. Csütörtökön, szeptember 22-én este 7-től indul a Bibliadráma csoport a Közösségi Házban azoknak, akik ennek a műfajnak a segítségével szeretnének megismerkedni a Szentírás történeteivel és azok mondanivalójával. Bibliadrámáról bővebben a Hirdetőtáblán és plébániánk honlapján olvashatók. Azok részvételére számítunk, akik rendszeres résztvevői tudnak lenni a további alkalmaknak!

3. Pénteken, szeptember 23-án este 7-től, „Családok Éve”-programsorozat keretében „Szeretetnyelv” címmel szerelemről szóló irodalmi est lesz a Csekovszky Árpád Művelődési Házban, Kéri Kitty és Oberfrank Pál színművészek előadásában. A belépés ingyenes!

„... Az est során a világirodalom klasszikusaiból és kortárs alkotók legszebb verseiből hallhatunk gyöngyszemeket.” Bővebben a Hirdetőtáblán olvashatók.

4. Pénteken, az előbbi előadás napján, a szentmise nem este, hanem reggel lesz ½ 8-kor.

5. Szombaton, szeptember 24-én esti mise előtt, azaz ½ 6-tól Jótékonysági Hangverseny lesz templomunk Kaszap István Alapítvány javára. Énekel Baánné Perlaki Ágnes és Demetrovics Eszter a Nemzeti Énekkar énekművészei, orgonál Bolyosné Pethő Ildokó.

6. Szeptember 29-én, jövő csütörtökön, a Rózsafüzér Társulat szervezésében zarándoklat lesz Jászberénybe. Zarándoklat napján a szentmise egy órával korábban, azaz reggel ½ 7-kor fog kezdődni.

7. Október 1-én, szombaton lesz a Nagymarosi Ifjúsági Találkozó, ahová kerületünkből is készülnek fiatalok. Indulás aznap lesz a reggeli ½ 7-es mise után, vagyis 7-kor, a keresztúri templomtól, visszaérkezés délután 5 óra körül várható. Jelentkezni Binecz Györgynél (tel:30/366-3465 csak hétvégén), a ligeti sekrestyében vagy a plébánián lehet. Bővebben itt: http://nagymaros.katolikus.hu

8. Október 1-31. között Magyarországon népszámlálás lesz. Arra buzdítunk mindenkit, hogy vállalja a vallási identitását és a Katolikus Egyházhoz való tartozását

9. Az idei 72 órás megmozdulás Rákosligeten október 14-én és 15-én, pénteken és szombaton lesz. Bővebben itt: http://rakosliget.plebania.hu/72ora