2007. november 11.

2007. november 11.

HIRDETÉSEK

Évközi 32. vasárnap
2007. november 11.

1.) Szent Erzsébet ünnepére, november 19-ére imakilenceddel készülünk. Most vasárnap, november 11-én az esti szentmise előtt ¾ órával, a többi napokon pedig szentmise után imádkozzuk Szent Erzsébethez intézett imádságokat. Minenkit szeretettel várunk.
2.) Most vasárnap, november 11-én az esti szentmise után Szentlélek szeminárium lesz, amelyre szintén várjuk kedves testvéreket.
3.) Szombaton, november 17-én elkezdődnek a karácsonyi Pásztorjáték próbái a hittan teremben. A próbák minden szombaton délelőtt 10.00 órakor kezdődnek. Várjuk kedves gyerekek és fiatalok jelentkezését, akik ily módon szeretnének segíteni, hogy a karácsonyi misztérium számunkra is érthetővé váljon.
4.) Szombaton, november 17-én délután 3.00 órakor Idősek klubjának összejövetele lesz a plébánián, amelyre szeretettel hívjuk kedves testvéreket.
5.) Kedves hittanosok figyelmébe ajánljuk a hittan órák rendjét, amely a Hirdetőtáblán is olvasható. Felnőtt keresők számára és az ifjúsági hittan továbbra is a plébánián van megtartva, a többi pedig a hittan teremben illetve a templomban. Minden Istenkeresőt szeretettel várunk!
6.) A Rákoscsaba-újtelepi plébánia jövő hét végén, november 17-én és 18-án, azaz szombaton és vasárnap ünnepli templomuk búcsúját, amelyre szeretettel hívnak mindenkit. Színes programokról részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.
7.) Kaszap István Alapítvány lelkinapra hívja kedves testvéreket, november 24-én, szombaton Pál Apostol Katolikus Iskola aulájába. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.

A hét jeles napjai:

November 11.
Vasárnap
Évközi 32. vasárnap
November 12.
Hétfő Szent Jozafát püspök és vértanú
November 13.
Kedd _
November 14.
Szerda _
November 15.
Csütörtök Nagy Szent Albert püspök és egyháztanító
November 16.
Péntek Skóciai Szent Margit
November 17.
Szombat Nagy Szent Gertrúd szűz
November 18.
Vasárnap Évközi 33. vasárnap

Minden névnapját ünneplő testvérünknek

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

NOVEMBERI imaapostolság szándékai:

Általános: Hogy azok, akik orvosi kutatásra adják magukat, és valahányan törvényhozói tevékenységben foglalatoskodnak, mindig mély tiszteletet tápláljanak az emberi élet iránt, kezdetétől fogva egészen a természetes befejezésig
Missziós: Hogy a Koreai-félszigeten növekedjék a kiengesztelődés és a béke szelleme.