HIRDETÉSEK

HIRDETÉSEK

Évközi 23. vasárnap

2011. szeptember 4.

1. Ma a 9-es misén a diákokért és tanárokért imádkozunk, kérve a Szentlélek ajándékait számukra az új tanévre. Mai nappal kezdetét veszi a „Találd ki!” (taki) rejtvénymegfejtő játék, amik a 9-es mise végén lesznek kiosztva a gyermekeknek. Akik kitöltve visszahozzák a következő vasárnapi 9-es misére, félévkor és évvégén, elért pontszámok alapján, jutalomban részesülnek.

2. Szeptembertől újból van szombat reggeli és vasárnapi ½ 11-es mise!

3. Szerdán, szeptember 7-én az esti mis után szeretettel várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a „Szent Mónika imakör” iránt. Az imaközösség feladata, hogy minél több édesanya (és édesapa) küldetésének érezze gyermekük hitének és lelki életének megalapozását, tökéletesítését és mélyítését.

4. Jövő vasárnap, szeptember 11-én a 9-es mise után szülői értekezlet lesz a hittanteremben, ahová az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleit várjuk.

5. Jövő vasárnap szeptember 11-én kerül megrendezésre az idei Ligeti Ökumenikus Fesztivál. Ennek keretében délután 2-ig lehet benevezni a Pogácsa versenyre a hittanteremben, legalább 10 pogácsával. Az elbírálását a bizottság nem csak az íz, hanem a megjelenés és egyéb sajátos szempontok alapján fogja végezni. Az interaktív mesélés és lovaglás, kézműves foglalkozás, táncház, tombola, Láthatatlan Színház és keresztény könyvvásár gyermekeknek, fiataloknak és felnőtteknek szóló programokat kínál.A rendezvény része a "Rákosliget 112 éves" ünnepségsorozatnak. A fesztivál védnöke Rózsahegyi Péter Rákosliget önkormányzati képviselője.

6. Szeptember 17-én, szombaton Szentlélek szeminárium lesz. Az esti mise 1 órával korábban fog kezdődni, azaz este 6-kor. Előtte fél órával dicsőítés lesz, mise után pedig tanítás és közbenjáró ima.

7. Szeptember 23-án, pénteken este 7-től, „Családok Éve”-programsorozat keretében „Szeretetnyelv” címmel szerelemről szóló irodalmi est lesz a Csekovszky Árpád Művelődési Házban, Kéri Kitty és Oberfrank Pál színművészek előadásában. A belépés ingyenes!

„... Az est során a világirodalom klasszikusaiból és kortárs alkotók legszebb verseiből hallhatunk gyöngyszemeket.” Bővebben a Hirdetőtáblán olvashatók.

8. Szeptember 29-én, csütörtökön, a Rózsafüzér Társulat szervezésében zarándoklat lesz Jászberénybe. Jelentkezni a sekrestyében lehet.