Hirdetések

Hirdetések

Évközi 22. vasárnap

2011. augusztus 28.

1. Ma az esti mise után „Nyáresti klub” lesz a közösségi háznál, ahová szeretettel várunk minden korosztályt!

2. Kedden, augusztus 30-án újból elkezdődnek az énekkari próbák a hittanteremben. A kórus vezetője és tagjai szeretettel várják a régi és az új tagokat. „Úgy tapasztaltuk, hogy sok jó hanggal bíró testvérünk van a közösségben. Nyugodtan vegyék a bátorságot és jöjjenek közénk. Különösen szükségünk lenne a szoprán és a tenor szólamba friss hangokra. Természetesen mindenki mást is szeretettel várunk.”

3. Csütörtökön, szeptember 1-én, a hónap első csütörtöke lesz. Reggeli mise után este 6-ig egésznapos csendes Szentségimádás lesz a templomban. Merjünk plusz egy órát szánni a Jóistenre is!

4. Pénteken, szeptember 2-án, a hónap első pénteke lesz. Szentmise reggel is lesz ½ 8-kor és este is 7-kor. Elsőpéntekes testvéreink a megszokott időben lesznek meglátogatva.

5. Jövő vasárnap, szeptember 4-én, a 9-es misén a diákokért és a tanárokért fogunk imádkozni, kérve a Szentlélek ajándékait számukra az új tanévre. Szeptembertől újból lesz szombat reggeli és vasárnapi ½ 11-es mise!

6. Szeptember 11-én, vasárnap a 9-es mise után szülői értekezlet lesz a hittanteremben, ahová az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleit várjuk.

7. Idén újból megrendezésre kerül a Ligeti Ökumenikus Fesztivál szeptember 11-én, vasárnap. Színes és értékes programokkal emlékezetessé szeretnénk tenni az idei összejövetelt is, amihez kedves Testvérek segítségére is számítunk!

8. Szeptember 23-án, pénteken este 7-től, „Családok Éve”-programsorozat keretében „Szeretetnyelv” címmel szerelemről szóló irodalmi est lesz a Csekovszky Árpád Művelődési Házban, Kéri Kitty és Oberfrank Pál színművészek előadásában. A belépés ingyenes!

„Pódiumműsor, mely a férfi és a nő párbeszédére épül, a félreértett szavakról, az egymás mellett való elbeszélésről az oda (nem) fordulásokról... Az est során a világirodalom klasszikusaiból és kortárs alkotók legszebb verseiből hallhatunk gyöngyszemeket.” Bővebben a Hirdetőtáblán olvashatók.