2007. november 4.

2007. november 4.

HIRDETÉSEK

Évközi 31. vasárnap
2007. november 4.

1.) Ma délután 5.00 órától elsővasárnapi Szentségimádás lesz az egész egyházközségért, amelyre szeretettel hívjuk kedves testvéreket.
2.) Szerdán, november 7-én egésznapos Szentségimádás lesz reggel 9.00 órától esti szentmiséig.
3.) A csütörtöki Szentségimádások egy órával korábban fognak kezdődni: délután 4.00-től 6.00-ig. Mindenkit szeretettel várunk.
4.) A ligeti Idősek Otthonának megsegítésére Jótékonysági Hangverseny lesz templomunkban november 10-én, szombaton délután ½ 5-től. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók. A résztvevők adományait az Otthon megsegítésére fogjuk továbbítani.
5.) Szombaton, november 10-én az esti szentmise után rövid megbeszélésre várjuk azokat a testvéreket, akik korábban vettek már részt cursillo-n, illetve most érdeklődnek eziránt.
6.) Jövő vasárnap, november 11-én az esti szentmise után Szentlélek szeminárium lesz, amelynek része a tanítás, a kiscsoportos beszélgetés és az agapé. Mindenkit szeretettel várunk.
7.) A héten folytatódnak a hittanórák gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Az elsőáldozási és bérmálási felkészítőre a héten lejár a jelentkezési határidő. A később jelentkezők következő turnusba tudnak bekapcsolódni. Felnőtteket Bibliaórára valamint Felnőtt keresők csoportjába várjuk péntekenként 6.00 órától illetve csütörtökönként 7.00 órától. A többi hittanórák rendje a Hirdetőtáblán olvasható.
8.) Az „Olajág” Keresztény Művészeti Társaság kiállítás megnyitóra hívja kedves testvéreket. A „Forrás” című kiállításnak Jelenits István piarista atya lesz a megnyitója november 10-én, szombaton este 6.00 órakor a Piarista Kápolnában. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.

A hét jeles napjai:

November 4.
Vasárnap
Évközi 30. vasárnap
November 5.
Hétfő Szent Imre herceg
November 6.
Kedd _
November 7.
Szerda _
November 8.
Csütörtök Nagy Szent Albert püspök és egyháztanító
November 9.
Péntek Skóciai Szent Margit
November 10.
Szombat Nagy Szent Gertrúd szűz
November 11.
Vasárnap Évközi 32. vasárnap

Minden névnapját ünneplő testvérünknek

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

NOVEMBERI imaapostolság szándékai:

Általános: Hogy azok, akik orvosi kutatásra adják magukat, és valahányan törvényhozói tevékenységben foglalatoskodnak, mindig mély tiszteletet tápláljanak az emberi élet iránt, kezdetétől fogva egészen a természetes befejezésig
Missziós: Hogy a Koreai-félszigeten növekedjék a kiengesztelődés és a béke szelleme.