Hirdetések

Hirdetések

Évközi 14. vasárnap
2011. július 3.

1. Ma országos „Péterfillérek” gyűjtés van. A befolyt összeget a Szentatya karitatív céljaira fordítják. Kérjük kedves Testvérek nagylelkű támogatását!

2. Ma estétől kezdetét veszi a „Nyáresti klub” a közösségi háznál, amely júliusban és augusztusban két hetente lesz az esti mise után. Szeretettel várunk minden korosztályt!

3. Ezen a héten, a hétköznapi szentmisék, kivételesen minden nap reggel lesznek ½ 8-kor!

4. A héten első csütörtök lesz. Kérjük, hogy minden órára jelentkezzen legalább 3-3 fő, aki jelen tud lenni az egész napos Szentségimádáson.

5. A hittanteremben kapható egyházközségünk emblémájával díszített póló.

6. Július 30-án, szombaton délután megrendezésre kerül a Rákosmenti Plébániák I. Asztalitenisz Bajnoksága a Mavex SE kőbányai versenytermében. A versenyen plébániánként 5-5 játékos vehet részt korhatár nélkül. Akik a rákosligeti plébánia színébe szeretnének indulni, előtte való szombaton, július 23-án délután 3.00 órára várjuk a selejtezőre, ami a plébánián lesz. Bővebb információ a Hirdetőtáblán és plébániánk honlapján olvashatók.
http://rakosliget.plebania.hu/ping-pong-2011

JÚLIUSBAN ÉS AUGUSZTUSBAN
- elmarad a szombat reggeli és a vasárnapi ½ 11-es mise, ez azt jelenti, hogy szombaton csak este 7-kor, vasárnap pedig csak reggel 9-kor és este 7-kor lesz mise;
- irodai ügyintézés nem a plébánián, hanem a sekrestyében történik, a hétköznapi és vasárnapi misék után.