Hirdetések

Hirdetések

Pünkösd vasárnapja

2011. június 12.

1. Ma Pünkösd ünnepe van, Egyházunk születésének az ünnepe.

2. Pünkösdhétfőn bíboros főpásztorunk szeretettel várja kedves testvéreket az egyházmegyei majálisra Máriaremetére. Aznap itt nálunk szentmise csak reggel ½ 8-kor lesz!

3. Jövő vasárnap, június 19-én a 9-es misén adunk hálát az elmúlt tanév ajándékaiért

4. Június 14-én, Pünkösd utáni kedden este 7-től a Közösségi Házban Bibliadrámára hívjuk az érdeklődőket. Mivel a műfaj meghatározott keretet igényel, előzetes jelentkezést kérünk az érdeklődőktől. Bibliadrámáról bővebben a Hirdetőtáblán és plébániánk honlapján olvashatók.

5. Szombaton, június 18-án, a Rózsafüzér Társulat szervezésében zarándoklat lesz Márianosztrára. Aznap nálunk a szentmise egy órával korábban, azaz ½ 7-kor fog kezdődni! A szervezők kérik a zarándokoktól, hogy aki tud, hozzon magával hordozható ülőalkalmatosságot.

6. A ministránsfoglalkozások, nyári programok miatt, szeptembertől folytatódnak!

7. Még lehet jelentkezni az idei napközis táborba, amely június 27. és július 1. között lesz (hétfőtől péntekig) a közösségi háznál. A Jelentkezési lap az ingyenes újságos asztalnál található, amit kérünk, hogy személyesen szíveskedjenek leadni legkésőbb június 15-ig.
A segítőknek június 22-én, szerdán az esti mise után lesz tábori megbeszélés a közösségi háznál.

8. Elkészült a Ligeti Misszió legújabb száma, amelynek további megjelenéséhez köszönettel fogadunk írásokat illetve felajánlásokat.