Hirdetések

Hirdetések

Húsvét 7. vasárnapja
(Mennybemenetel)
2011. június 5.

1. A világegyház a héten, csütörtökön ünnepelte, itt Magyarországon pedig ma ünnepeljük Urunk mennybemenetelét. Apostolok tanúsága alapján tudjuk, hogy feltámadása után, Jézus megígérte, hogy fel megy az Atyához, ahonnan elküldi nekünk a vigasztaló Szentlelket.

2. Jövő vasárnap, június 12-én Pünkösd ünnepe lesz, Egyházunk születésének az ünnepe.
3. Szombaton, június 11-én lesz a következő klub délután a Közösségi Háznál délután 3.00 órától, ahová szeretettel várjuk a gyermekeket és a szülőket, a fiatalokat és az idősebb testvéreket egyaránt. Az érdeklődők, szakember és mesteri eszközök segítségével, az agyagedények készítésének fortélyait is megismerhetik.

4. Pünkösdhétfőn bíboros főpásztorunk szeretettel hívja kedves testvéreket az egyházmegyei majálisra Máriaremetére. Aznap itt nálunk szentmise csak reggel ½ 8-kor lesz!

5. Június 14-én, Pünkösd utáni kedden este 7-től a Közösségi Házban Bibliadrámára hívjuk az érdeklődőket. Mivel a műfaj meghatározott keretet igényel, előzetes jelentkezést kérünk az érdeklődőktől. Bibliadrámáról bővebben a Hirdetőtáblán és plébániánk honlapján olvashatók.

6. Az idei napközis tábor június 27. és július 1. között lesz (hétfőtől péntekig) a közösségi háznál. A táborba való Jelentkezési lap az ingyenes újságos asztalnál található, amit kérünk, hogy személyesen szíveskedjenek leadni hétköznap vagy hétvégén, legkésőbb június 15-ig a plébánián vagy a sekrestyében.

Várjuk azok jelentkezését is, akik segíteni szeretnének a tábor szervezésében.

7. Elkészültek a megrendelt elsőáldozási fényképek, amelyek átvehetők a sekrestyében.

8. Elkészült a Ligeti Misszió legújabb száma, amelynek további megjelenéséhez köszönettel fogadunk írásokat illetve felajánlásokat.