2007. október 28.

2007. október 28.

HIRDETÉSEK

Évközi 30. vasárnap
2007. október 28.

1.) A héten, tanítási szünetre és Mindenszentek ünnepére való tekintettel, elmaradnak a hittanórák gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A Bibliaóra is csak október 9-től fog folytatódni.
2.) Utolsó októberi Rózsafűzért szerdán imádkozzuk délután 5.00 órától, az esti szentmise előtt.
3.) Csütörtökön november 1. lesz, Mindenszentek ünnepe. Szentmise nemcsak reggel, hanem este 6.00 órakor is lesz, amelyet elhunyt szeretteinkért mutatunk be. Szentmise után „Halottaknapi ájtatosság” lesz a templomban.
4.) A héten Elsőpéntek lesz. Ezen a napon is, nemcsak reggel, hanem este 6.00 órakor is lesz szentmise. Az „elsőpéntekes” betegek megszokott időben lesznek meglátogatva.
5.) Szombaton, november 3-án délután 3.00 órától Fészek klub lesz a plébánián, amelyre szeretettel hívjuk a kedves szülőket és gyerekeket.
6.) A ligeti Idősek Otthonának megsegítésére Jótékonysági Hangverseny megrendezésére kerül sor templomunkban november 10-én, szombaton délután ½ 5-től. A műsorszámok Gregor József Általános Iskola és Bartók Béla Zeneiskola növendékei, valamint Liszt Ferenc Vegyeskar tolmácsolásában hangzanak el. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.
7.) Köszönjük mindazok támogatását, akik egyházi hozzájárulásukkal idén is támogatták egyházközségünk működését. Továbbiakban is számítunk mindenki segítségére, aki fontosnak gondolja egyházközségünk fennmaradását. Tartozását átutalással, csekken illetve személyesen rendezheti, amiből felújításokat és különböző programokat tudunk megvalósítani. A püspöki kar által megjelölt irányösszeg: éves jövedelem 1%-a.

A hét jeles napjai:

Október 28.
Vasárnap
Évközi 30. vasárnap
Október 29.
Hétfő _
Október 30.
Kedd _
Október 31.
Szerda Boldog Romzsa Tódór
püspök és vértanú
November 1.
Csütörtök Mindenszentek
November 2.
Péntek Halottak napja
November 3.
Szombat Porres Szent Márton szerzetes
November 4.
Vasárnap Évközi 31. vasárnap

Minden névnapját ünneplő testvérünknek

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

NOVEMBERI imaapostolság szándékai:

Általános: Hogy azok, akik orvosi kutatásra adják magukat, és valahányan törvényhozói tevékenységben foglalatoskodnak, mindig mély tiszteletet tápláljanak az emberi élet iránt, kezdetétől fogva egészen a természetes befejezésig
Missziós: Hogy a Koreai-félszigeten növekedjék a kiengesztelődés és a béke szelleme.