Hirdetések

Hirdetések

Húsvét 6. vasárnapja
2011. május 29.

1. A héten már csak hétfőn és kedden lesz májusi ájtatosság este 7-től, illetve az esti mise előtt fél órával.

2. A héten a hónap első csütörtökje lesz. Az egész napos Szentségimádás most is csak abban az esetben lesz lehetséges, ha az újságos asztalnál található Jelentkezési lapon kellő létszámmal tudjuk vállalni, hogy minden órában legalább hárman jelen tudunk lenni a Szentségimádáson.

3. Pénteken a hó első pénteke lesz. Szentmise nemcsak este 7-kor, hanem reggel is lesz ½8-kor. Elsőpéntekes testvérek a megszokott időben lesznek meglátogatva.

4. Szombaton, június 4-én délután 3-ra szeretettel várjuk az alsótagozatos ministránsokat a sekrestyében, és azokat is, akik csak most szeretnék megismerni a ministráns-szolgálat fortélyait!

5. Június 14-én, Pünkösd utáni kedden este 7-től a Közösségi Házban Bibliadrámára hívjuk az érdeklődőket. Mivel a műfaj meghatározott keretet igényel, előzetes jelentkezést kérünk az érdeklődőktől. Bibliadrámáról bővebben a Hirdetőtáblán és plébániánk honlapján olvashatók.

6. Az idei napközis tábor június 27. és július 1. között lesz (hétfőtől péntekig) a közösségi háznál. A táborba való Jelentkezési lap az ingyenes újságos asztalnál található, amit kérünk, hogy személyesen szíveskedjenek leadni hétköznap vagy hétvégén legkésőbb június 15-ig a plébánián vagy a sekrestyében.

Várjuk azok jelentkezését is, akik segíteni szeretnének a tábor szervezésében.

7. Elkészültek az elsőáldozási fényképek, amelyek átvehetők a sekrestyében.