HIRDETÉSEK

HIRDETÉSEK

Húsvét 4. vasárnapja
2011. május 15.

1. Ma van a Hivatások vasárnapja. Egyházunk arra kér bennünket, hogy imádkozunk papi és szerzetesi hivatásokért, valamint jó lelkipásztorokért.

2. Ma a ½ 11-es mise keretében részesültek Betegek szentségében idős illetve betegséggel küzdő testvéreink. Imádkozzunk értük, hogy megpróbáltatások közepette is, az Istent gondviselő Atyának tudják szólítani.

3. Kedden, május 17-én délelőtt 10-től Baba-mama klub lesz a közösségi házban, ahová szeretettel várjuk a kisgyermekes mamákat és gyermekeiket. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.

4. Pénteken, május 20-án, este 7-től lesz a következő találkozó a közösségi házban, amely a Családok Éve programsorozat keretében kerül megszervezésre, és ahová szeretettel várjuk mindazokat, akik nyitottak a családdal kapcsolatos beszélgetésekre!

5. Szombaton, május 21-én délután 3-ra szeretettel várjuk az alsótagozatos ministránsokat, és azokat, akik csak most szeretnék megismerni a ministráns-szolgálat fortélyait.

6. Az idei napközis tábor június 27. és július 1. között lesz (hétfőtől péntekig) a közösségi háznál. A táborba való Jelentkezési lap az ingyenes újságos asztalnál található, amit kérünk, hogy személyesen szíveskedjenek leadni hétköznap vagy hétvégén legkésőbb június 15-ig a plébánián vagy a sekrestyében.

7. Elkészültek az elsőáldozási fényképek, amelyek megtekinthetők és rendelhetők a sekrestyében.

8. A lengyelországi- és a csíksomlyói pünkösdi zarándoklatra van még szabad hely, amelyekről bővebb információk a Hirdetőtáblán olvashatók.