HIRDETÉSEK

HIRDETÉSEK

Húsvét 3. vasárnapja
2011. május 8.

1. Ma a 9-es mise keretében volt a 21 gyermeknek az elsőáldozása. Kérjük imádkozzanak értük, valamint szüleikért és közeli hozzátartozóikért, hogy jó példájukkal segítsék őket az Istenhez vezető úton.

2. Ma az esti mise után Szentlélek szeminárium lesz.

3. Szombaton, május 14-én lesz az idei „Élő rózsafüzér Budapestért Budapest körül” elnevezésű zarándoklat. Mi a 9-ik szakasznak vagyunk második állomása. A keresztúri templomból reggel 9-kor induló zarándokokat ½ 10-re várjuk mihozzánk, majd közös imádság után folytatják zarándokutukat. Aki teheti, csatlakozzon hozzájuk, hacsak rövidebb szakaszra is!

4. Szombaton, május 14-én délután 3-kor lesz a következő klubdélután a közösségi háznál. Az érdeklődőket bogrács és különböző játékok mellett, kötetlen beszélgetésre is várják a szervezők!

5. Jövő vasárnap, május 15-én, lesz Betegek szentségének kiszolgáltatása, a ½ 11-es mise keretében. Egyházunk szeretetteljes buzdításával kérjük idősebb illetve súlyos betegséggel küzdő testvéreinket, hogy éljenek e nekik szóló szentség kegyelmével. A szentség felvételére készülő testvérek ne feledkezzenek meg szentgyónással készülni!

6. Május 20-án, pénteken este lesz a következő találkozó, amely a Családok Éve programsorozat keretében kerül megszervezésre, és ahová szeretettel várjuk mindazokat, akik nyitottak a családdal kapcsolatos beszélgetésekre.

7. Május 21-én, szombaton ismét lehetőség nyílik a Székesfehérvárott található Bory-vár közös megtekintésére, ahová sashalmi fiatalok is fognak jönni. Aki szívesen csatlakozna, kérjük jövő vasárnapig, május 15-ig szíveskedjen jelezni a plébánián vagy a sekrestyében.

8. Az idei napközis tábor június 27. és július 1. között lesz (hétfőtől péntekig) a közösségi háznál. A táborba való Jelentkezési lap az ingyenes újságos asztalnál található, amit kérünk, hogy személyesen szíveskedjenek leadni hétköznap vagy hétvégén legkésőbb június 15-ig!
9. A lengyelországi és csíksomlyói pünkösdi zarándoklatra van még szabad hely, amikről bővebb információk a Hirdetőtáblán olvashatók.