HIRDETÉSEK

HIRDETÉSEK

Húsvét 2. vasárnapja
2011. május 1.

1. Anyák napja alkalmából szeretettel köszöntjük az édesanyákat és nagymamákat!

2. Felhívjuk kedves Testvérek szíves figyelmét, hogy május 1-től, azaz a mai naptól, megváltozik az esti misék időpontja: hétköznap és hétvégén szeptember végéig az esti misék 7-kor fognak kezdődni!

3. Ma, Irgalmasság vasárnapján kerül sor megboldogult II. János Pál pápa boldoggá avatására. Bizalommal kérjük mi is az ő közbenjárását!

4. Csütörtökön, május 5-én a hónap első csütörtökje lesz. Egésznapos szentségimádási lehetőség csak abban az esetben lesz, amennyiben vállalni tudjuk, hogy egész nap legalább három személy jelen tud lenni a templomban. Feliratkozni az újságos asztalnál található Jelentkezési lapon lehet.

5. Pénteken, május 6-án első péntek lesz. Szentmise reggeli is és este is lesz. Elsőpéntekes testvérek a megszokott időben lesznek meglátogatva.

6. Szombaton délután 3 órára várjuk a ministránsokat illetve ministrálásra jelentkezőket a sekrestyében, akik játékosan szeretnék megismerni a ministrálás fortélyait és a liturgia történetét. A ministránsfoglalkozások kéthetente vannak.

7. Az idei Elsőáldozás május 8-án lesz, jövő vasárnap a 9-es mise keretében. Kérjük imádkozzanak az elsőáldozókért, valamint szüleikért és közeli hozzátartozóikért, hogy jó példájukkal segítsék őket az Istenhez vezető úton.

8. Május 15-én, vasárnap kerül sor Betegek szentségének kiszolgáltatására, a ½ 11-es mise keretében. Egyházunk szeretetteljes buzdításával kérjük idősebb illetve súlyos betegséggel küzdő testvéreinket, hogy éljenek e nekik szóló szentség kegyelmével. Egyúttal a hozzátartozók szíves figyelmét is fel szeretnénk hívni, hogy lelkiismeretes fáradozásuk közepette, szeretteik lelki gondozásáról se feledkezzenek meg! Plébániánk elérhetőségein kívül, figyelmükbe ajánljuk még a Katolikus Kórházlelkészség elérhetőségét is, amely a Hirdetőtáblán található plakáton olvasható. A szentség felvételére készülő testvérek ne feledkezzenek meg szentgyónással készülni!

9. Az idei napközis tábor június 27. és július 1. között lesz (hétfőtől péntekig) a közösségi háznál. A táborba való Jelentkezési lap az ingyenes újságos asztalnál található, amit kérünk, hogy személyesen szíveskedjenek leadni hétköznap vagy hétvégén legkésőbb június 15-ig!

10. Lengyelországi zarándoklat jelentkezési határidejét, a szervezők június 15-re módosították. Mindenkit szeretettel várnak. Bővebb információk a Hirdetőtáblán olvashatók.