HIRDETÉSEK

HIRDETÉSEK

Nagyböjt 4. vasárnapja
2011. április 3.

1. Nagyböjtben minden pénteken délután 5-től keresztúti ájtatosságot imádkozunk. Ezen a héten az énekkar előimádkozásával fogjuk végezni.

2. Országos gyűjtéshez kapcsolódva, a plébániánkhoz tartozó testvéreket is kérjük, hogy Nagyböjtben támogassák tartós élelmiszerrel rászoruló testvéreinket. Az adományok a templomban, a sekrestyében vagy a plébánián adhatók le.

3. Ma, április 3-án az esti mise után, a sashalmi fiatalok nagyböjti oratóriumot adnak elő templomunkban. Egyben az esti mise zenei szolgálatát is ők adják.

4. Kedden, április 5-én, de. 10-től szeretettel várjuk kismamákat gyermekeikkel a közösségi házba „Baba-mama klubba”.

5. Csütörtökön, április 7-én a reggei szentmisét követően egész napos csendes Szentségimádás lesz.

6. Szombaton, április 16-án, lesz az idei „Tavaszi Nagytakarítás”. Szeretettel várjuk a segítséget nyújtók és a segítséget várók jelentkezését személyesen, telefonon vagy email-ben.

7. Április 16-án, szombaton lesz családok keresztútja Oktogon – Andrássy út – Hősök tere útvonalon délután 3-tól. A keresztút után a Hősök terén szabadtéri szentmise lesz. Minden családot szeretettel várnak!

8. Az idei napközis tábor június 27 – július 1. között lesz a közösségi házban általános iskolás-korú gyermekeknek.

9. Főiskolás és afölötti korosztályú ifjúság hittanos tábora augusztus 16-21. között lesz Bakonykoppányban.

10. Adó 1%-nak felajánlásához szükséges információk az újságos asztalnál található szórólapon olvashatók. Felajánlásukat hálásan köszönjük!