Hirdetések

Hirdetések

Nagyböjt 3. vasárnapja
2011. március 27.

1. Nagyböjtben minden pénteken délután 5-től keresztúti ájtatosságot imádkozunk. Ezen a héten a Keresztszülők a Moldvai Csángómagyarokért Egyesület tagjainak, valamint Budapesten élő moldvaiak előimádkozásával fogjuk végezni.

2. Szerdán, március 30-án este 7-től a közösségi házban szeretettel várjuk a Karitász munkatársakat egy megbeszélésre.

3. Országos gyűjtéshez kapcsolódva, a plébániánkhoz tartozó testvéreket is kérjük, hogy Nagyböjtben támogassák tartós élelmiszerrel rászoruló testvéreinket. Az adományok a templomban, a sekrestyében vagy a plébánián adhatók le.

4. Csütörtökön, március 31-én délután 5.00 órára, főegyházmegyei szervezésben mindenkit szeretettel várnak a Szent István Bazilikához, aki szívesen részt szeretne venni a „családok ünneplésébe versben, dalban és tanúságtételben”. Erről és egyéb rendezvényekről részletek a Hirdetőtáblán illetve szórólapokon olvashatók.

5. Pénteken, április 1-én a hónap első pénteke lesz. Szentmise nem reggel 1/2 8-kor és este 6-kor lesz. Elsőpéntekes testvérek a megszokott időben lesznek meglátogatva.

6. Szombaton, április 2-án az esti mise után Képmeditáció lesz a templomban.

7. Április 3-án, vasárnap az esti mise után, a sashalmi fiatalok nagyböjti oratóriumot adnak elő templomunkban. Egyben az esti mise zenei szolgálatát is ők adják.

8. Április 5-én, kedden de. 10-től szeretettel várjuk kismamákat gyermekeikkel a közösségi házba „Baba-mama klubba”.

9. Április 16-án, szombaton lesz az idei „Tavaszi Nagytakarítás”. Szeretettel várjuk a segítséget nyújtók és a segítséget várók jelentkezését személyesen, telefonon vagy email-ben.

10. Április 16-án, szombaton lesz családok keresztútja Oktogon – Andrássy út – Hősök tere útvonalon délután 3-tól. A keresztút után a Hősök terén szabadtéri szentmise lesz. Minden családot szeretettel várnak!

11. Az idei napközis tábor június 27 – július 1. között lesz a közösségi házban általános iskolás-korú gyermekeknek.

12. Főiskolás és afölötti korosztályú ifjúság hittanos tábora augusztus 16-21. között lesz Bakonykoppányban.

13. Adó 1%-nak felajánlásához szükséges információk az újságos asztalnál található szórólapon olvashatók. Felajánlásukat hálásan köszönjük!