Hirdetések

Hirdetések

Évközi 8. vasárnap
2011. február 27.

1. Ma országos gyűjtés van katolikus iskolák javára. Kérjük kedves testvérek nagylelkű támogatását.

2. Csütörtökön a hónap első csütörtöke lesz: reggeli misét követően egész napos csendes Szentségimádás lesz a templomban.

3. Pénteken első péntek lesz. Mise nem csak este, hanem reggel is lesz ½ 8-kor. Elsőpéntekes testvéreink a megszokott időben lesznek meglátogatva.

4. Szombaton, március 5-én, az esti mise után Strommer Szilvia, a Magyar Rákellenes Liga lelki segélyszolgálatának vezetője tart előadást templomunkban „A rákbetegség: veszély vagy esély?” címmel.

5. Szombattól, március 5-től elkezdődik a kéthetente megtartandó ministráns foglalkozás a ministrálás iránt érdeklődő alsó tagozatos gyermekek részére. Az első alkalom tehát március 5-én, szombaton délután 3-tól lesz a hittanteremben.

6. A „Családok Éve” programsorozat következő találkozására március 11-én, pénteken kerül sor este 7-től a közösségi házban, amelyen vendégünk lesz Dr. Papp Miklós görög katolikus áldozópap, teológiai tanár, akivel „Férfiasság, nőiesség” témáról fogunk beszélgetni. Azokat a felnőtt testvéreinket is szeretettel várjuk, akik korábbi alkalmon nem tudtak részt venni!

7. Március 26-án, szombaton este 7-től Proszenyák Róbert halálközeli élményéről fog előadást tartani templomunkban.

8. Gyermekeknek és fiataloknak szóló „Élő Kenyér” misekalauz megjelenése várható a közeljövőben, amit kedves szülők szíves figyelmébe szeretnénk ajánlani. A kiadványról és annak költségeiről az újságos asztalnál olvashatnak bővebben. Az érdeklődök a sekrestyében rendelhetik meg a kiadványt az éves díjak befizetésével.

9. Köszönjük mindazoknak, akik jövedelmük 1%-val, egyházi hozzájárulásként támogatták és támogatják plébániaközösségünk életét. Kérjük a jövedelemmel rendelkező testvéreinket, hogy tekintsék szívügyüknek egyházközségünk támogatását, amelyet személyesen a sekrestyében vagy a plébánián, csekken vagy átutalással rendezhetik.