2007. október 21.

2007. október 21.

HIRDETÉSEK

Évközi 29. vasárnap
2007. október 21.

1.) Ma missziós vasárnap van. Kedves testvérek perselyadományait a missziók támogatására fogjuk továbbítani. Nagylelkű adományokat előre is hálásan köszönjük!
2.) Kedden, október 23-án az ’56-os forradalom mártírjaira emlékezünk. Szentmise reggel ½ 8-kor lesz.
3.) Következő két hét során, tanítási szünet miatt, a hétfői hittanórák elmaradnak, amik szombatonként sem lesznek pótolva. A többi napokon minden hittanóra a megszokott időpontban lesz megtartva. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
4.) Szombaton, október 20-án délután 3.00 órától, Ifjúsági klub keretében egy érdekes film megtekintésére kerül sor. Szeretettel várjuk a középiskolás és a fölötti korosztály fiataljait.
5.) Szombaton, október 20-án, az esti szentmise után Képmeditációra hívjuk kedves testvéreket: felnőtteket és fiatalobbakat egyaránt.
6.) Októberben minden nap Rózsafűzért imádkozunk este 6 órától, az esti szentmisék előtt 5.00 órától.
7.) Köszönjük mindazok támogatását, akik egyházi hozzájárulásukkal idén is támogatták egyházközségünk működését. Továbbiakban is számítunk mindenki segítségére, aki fontosnak gondolja egyházközségünk fennmaradását. Hozzájárulását átutalással, csekken illetve személyesen is eljuttathatja, amiből felújításokat és különböző programokat tudunk megvalósítani. A püspöki kar által megjelölt irányösszeg: éves jövedelem 1%-a.
8.) „Kaszap István” Alapítvány őszi ruha- és cipővására okt. 26-30. között lesz. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.

A hét jeles napjai:

Október 21.
Vasárnap Évközi 29. vasárnap
Missziós vasárnap
Október 22.
Hétfő _
Október 23.
Kedd Kapisztrán Szent János áldozópap
Október 24.
Szerda Claret Szent Antal püspök
Október 25.
Csütörtök Szent Mór püspök
Október 26.
Péntek _
Október 27.
Szombat _
Október 28.
Vasárnap Évközi 30. vasárnap

Minden névnapját ünneplő testvérünknek

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

OKTÓBERI imaapostolság szándékai:

Általános: Hogy a kisebbségben élő keresztényeknek legyen erejük és bátorságuk ahhoz, hogy éljék a hitet, és kitartsanak a hit tanúsításában.
Missziós: Hogy a missziós világnap kedvező alkalmul szolgáljon ahhoz, hogy minden megkereszteltben egyre mélyebb missziós tudatot ébresszen.