HIRDETÉSEK

HIRDETÉSEK

Évközi 4. vasárnap
2011. január 30.

1. Szerdán február 2-án, lesz Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe. Gyertyaszentelés aznap, szerdán is és jövő vasárnapon, február 6-án is lesz a ½ 11-es mise keretében.
2. Csütörtökön február 3-án, este 7-től testületi ülés lesz a plébánián.
3. A héten február első csütörtöke lesz. Reggeli mise után este 5-ig egész napos csendes Szentségimádás lesz.
4. Pénteken, február 4-én a hónap első pénteke lesz. Aznap nem csak este, hanem reggeli is ½ 8-kor lesz mise. Elsőpéntekes testvéreink a megszokott időben lesznek meglátogatva.
5. Februártól folytatódnak a keddi énekkari próbák, amelyek este 6-kor kezdődnek. Nem csak a régi, hanem az új tagokat is szeretettel várják.
6. Február 19-én szombaton este 7-től kerületünk fiataljainak szóló farsangi bált rendezünk a Gregor József Általános Iskola aulájában, amelyről részletek a honlapon, a Hirdetőtáblán és az újságos asztalnál található szórólapon olvashatók. A mulatságra megbízható, nem katolikus fiatalokat is lehet hozni.
7. Február 12-én, előtte való szombaton délután 3-tól szeretettel várunk mindenkit a Közösségi Házba farsangi díszek és kellékek készítésre.
8. Akik szeretnék, megszenteltetni hajlékukat, a sekrestyében vagy a plébánián jelezzék szándékukat, illetve telefonon vagy e-mailben.