HIRDETÉSEK

HIRDETÉSEK

Advent 3. vasárnapja
2010. december 12.

1. Tegnap, december 11-én, szombaton reggel Kiss István rákoshegyi plébános atya haza költözött a Teremtőhöz. Imádkozzunk lelke üdvösségéért!
2. Adventben a Rorate misék hétfőtől péntekig vannak minden nap reggel ½7-kor. Szombaton csak este 6-kor van mise. Péntekenként gitáros misék vannak. Rorate misék után agapé van a hittanteremben minden nap az iskolába és munkahelyükre igyekvő gyerekeknek és felnőtteknek.
3. Akik szívesen felolvasnának a Rorate miséken, az újságos asztalnál található Jelentkezési lapra szíveskedjenek feliratkozni.
4. Adventben a vasárnapi ½ 11-es misén két szín alatti áldoztatás van.
5. Az adventi koszorú negyedik gyertyáját a felnőtt ifjú hittanosok gyújtják meg szombaton az esti mise előtt ¼ órával.
6. A hittanteremben idén is van adventi vásár. Köszönjük a felajánlók és a vásárlók támogatását, akik ily módon támogatják a Karitász munkáját.
7. Ezen a hétvégén is a kijáratnál a karitász munkatársak egy gyertyával fejezik ki köszönetüket azoknak, akik a szentmise végén adományukkal a szegények megsegítésében végzett munkájukat támogatják.
8. Ma, december 12-én, a Csekovszky Árpád Művelődési Ház szervezésében adventi vásár van. Korábban hirdetett helyszíntől eltérően, időjárás viszontagságai miatt nem a templom melletti téren, hanem a Művelődési Házban és annak udvarán.
9. Ma az esti mise után a Szentlélek szeminárium imacsoportnak lesz imaórája a templomban.
10. Csütörtökön, december 16-án este 6-tól Gregor József Általános Iskola karácsonyi koncertje lesz templomunkban.
11. A karácsonyi lelkigyakorlat december 17-én, 18-án és 19-én, péntek, szombat és vasárnap este lesz, amelyet Dr. Válóczy József teológiai tanár fog tartani. Gyóntatás misék előtt és után is lesz. Most kivételesen nem csak szombaton, hanem pénteken is csak este lesz mise!
12. Szombaton, december 18-án, az esti mise után Vox Nova énekegyüttes karácsonyi koncertje lesz templomunkban. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók
13. 2011. január 1-től hétköznap új miserend lesz:
- hétfőn, szerdán és pénteken: este 6.00 (nyáron 7.00)
- kedden, csütörtökön és szombaton: reggel ½8;
Szombaton és első pénteken: reggel is és este is lesz mise.
14. Akik jövő évre szentmise szándékot szeretnének előjegyeztetni, azt a sekrestyében vagy az irodában tehetik meg.
15. Köszönjük mindazoknak, akik egyházi hozzájárulásukkal idén is támogatták plébánia közösségünket.