2007. szeptember 30.

2007. szeptember 30.

HIRDETÉSEK

Évközi 26. vasárnap
2007. szeptember 30.

1.) Szentírás vasárnapja van. Törekedjünk hálás szívvel megköszönni mennyei Atyánknak a tőle kapott tanítást. Otthonainkban is nagyobb figyelemmel olvassuk illetve hallgassuk az Úr szavát.
2.) Október 1-től, hétfőtől az esti szentmisék egy órával korábban kezdődnek, azaz este 6.00 órakor. Októberben minden nap Rózsafüzért imádkozunk este 6.00 órától. Esti misék előtt ¼6-tól.
3.) Templomunk búcsúja október 7-én, jövő vasárnap lesz. Az ünnepi szentmisét Dr. Udvardy György püspök atya celebrálja. A reggel 9.00 órai szentmise elmarad. Szentmise után mindenkit szeretettel várunk Agapéra Gregor József Ált. Iskola aulájába, ahová a gyerekeket játékokkal várjuk! Erre az alkalomra kérjük, hogy aki tud, hozzon egy-egy tálca süteményt, amit szombaton du. 4-től 6-ig adhat le a sekrestyében.
Az esti szentmise után ünnepi hangversenyt adunk, amelyre szeretettel várjuk kedves testvéreket.
4.) A héten triduum-ot, azaz lelkigyakorlatot tartunk, előkészületként a búcsúra. Október 4-én, 5-én és 6-án, vagyis csütörtökön, pénteken és szombaton csak este 6.00 órakor lesz szentmise. A lelkigyakorlatot Jármi Zoltán, Rózsák terei görög katolikus atya fogja vezetni. Ezeken a napokon szentmisék előtt és alatt is lesz gyónási alkalom. Kérünk mindenkit, hogy kellő figyelmet fordítson lelke ápolására is!
5.) A héten október első szerdája lesz. Most kivételesen elmarad az egész napos Szentségimádás, amely pénteken, a hónap első péntekén lesz megtartva reggel 9.00 órától. Ezen a napon is csak este 6.00 órakor lesz szentmise.
6.) Templomunk nagytakarítása okt. 4-én, csütörtökön lesz reggel 9.00 órától. Szeretettel kérjük mindazok segítségét, akiknek módjukban áll segíteniük.

A hét jeles napjai:

Szeptember 30.
Vasárnap
Évközi 26. vasárnap
Október 1.
Hétfő Gyermek Jézusról nevezett Lisieux-i Szt. Teréz szűz és egyháztanító
Október 2.
Kedd Szent Őrzőangyalok
Október 3.
Szerda _
Október 4.
Csütörtök Assisi Szent Ferenc
Október 5.
Péntek _
Október 6.
Szombat _
Október 7.
Vasárnap Évközi 27. vasárnap
Templomunk búcsúja

Minden névnapját ünneplő testvérünknek

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

OKTÓBERI imaapostolság szándékai:

Általános: Hogy a kisebbségben élő keresztényeknek legyen erejük és bátorságuk ahhoz, hogy éljék a hitet, és kitartsanak a hit tanúsításában.
Missziós: Hogy a missziós világnap kedvező alkalmul szolgáljon ahhoz, hogy minden megkereszteltben egyre mélyebb missziós tudatot ébresszen.