HIRDETÉSEK

HIRDETÉSEK

Advent 2. vasárnapja
2010. december 5.

1. Adventben a Rorate misék hétfőtől péntekig lesznek minden nap reggel ½7-kor. Szombaton csak este 6-kor lesz mise. Péntekenként gitáros misék lesznek. Rorate misék után agapé van a hittanteremben minden nap az iskolába és munkahelyükre igyekvő gyerekeknek és felnőtteknek.
2. Akik szívesen felolvasnának a Rorate miséken, az újságos asztalnál található Jelentkezési lapra szíveskedjenek feliratkozni.
3. Adventben a vasárnapi ½ 11-es misén két szín alatti áldoztatás van.
4. Az adventi gyertyagyújtás szombatonként van az esti mise előtt ¼ órával. A harmadik gyertyát az ifjúsági énekkar, a negyediket pedig a felnőtt ifjú hittanosok gyújtják meg.
5. Korábbi évekhez hasonlóan, idén is van adventi vásár a hittanteremben. Köszönjük a felajánlók és a vásárlók támogatását, akik ily módon támogatják a Karitász munkáját. A vásárra szánt adományaikat a sekrestyében és a hittanteremben adhatják le.
6. A kijáratnál a karitász munkatársak egy gyertyával fejezik ki köszönetüket azoknak, akik a szentmise végén adományukkal a szegények megsegítésében végzett munkájukat támogatják.
7. Ma, december 5-én az esti mise után Képmeditáció lesz a templomban, amelynek témája: az Advent.
8. December 11-én, szombaton az esti mise után Pethőné Bolyós Ildikó ad jótékonysági orgona koncertet, amelynek bevétele egyházközségünk rászoruló családjainak megsegítésére lesz fordítva.
9. Jövő vasárnap, december 12-én, a Csekovszky Árpád Művelődési Ház szervezésében adventi vásár lesz a ligeti templom melletti téren. Színpadon a gitáros énekkarunk is fel fog lépni, sátraknál pedig saját készítésű tárgyakat szeretnénk árusítani, amivel a Karitász munkáját támogatjuk. Árusításhoz az újságos asztalánál található Jelentkezési lapon lehet jelentkezni.
10. Az idei karácsonyi lelkigyakorlat december 17-én, 18-án és 19-én, péntek, szombat és vasárnap este lesz, amelyet Dr. Válóczy József teológiai tanár fog tartani.
11. 2011. január 1-től hétköznap új miserend lesz:
- hétfőn, szerdán és pénteken: este 6.00 (nyáron 7.00)
- kedden, csütörtökön és szombaton: reggel ½8;
Szombaton és első pénteken: reggel is és este is lesz mise.
12. Akik jövő évre szentmise szándékot szeretnének előjegyeztetni, azt a sekrestyében vagy az irodában tehetik meg.
13. Köszönjük mindazoknak, akik egyházi hozzájárulásukkal idén is támogatták plébánia közösségünket.