2010. november 14.

2010. november 14.

Évközi 33. vasárnap
2010. november 14.

1. Ma az esti mise után, a Ligeti Gondozási Központ szervezésében jótékonysági koncert lesz templomunkban a Gondozási Központ megsegítésére. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.
2. Adventben a Rorate misék hétfőtől péntekig lesznek minden nap reggel 1/2 7-kor. Szombaton csak este 6-kor lesz mise.
3. Az adventi gyertyagyújtás szombatonként lesz az esti mise előtt 1/4 órával. Az első gyertyát november 27-én a ministránsok fogják meggyújtani. A többi gyertyák meggyújtására várjuk családok,
közösségek jelentkezését. November 27-én, szombaton délután 5-re minden ministránst várunk a hittanteremben.
4. A héten folytatódnak a hittanórák gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek egyaránt. A Bibliaóra továbbra is hétfőnként lesz este 6-tól, de nem a hittanteremben, hanem a plébánián.
5. Szombaton, november 20-án este 7-től táncház lesz a Közösségi Házban. Belépő egy üdítő ára, ami egy ping-pong asztal megvásárlására lesz fordítva.
6. December 12-én, vasárnap, Csekovszky Művelődési Ház szervezésében adventi vásár lesz a ligeti templom melletti téren, ahová minket is meghívtak. Színpadon a gitáros énekkar fog fellépni, sátraknál pedig saját készítésű tárgyakat szeretnénk árusítani, amivel a Karitász munkáját támogatnánk. A november 26-án, pénteken délután 4-től kezdődő kézműves foglalkozáson, ezeknek a tárgyaknak az elkészítésében szeretnénk segíteni a Közösségi Háznál. Mindenkit szeretettel várunk!