Fotó rendelés

Fotó rendelés

Kedves bérmálkozók!

A József Atya által tolmácsolt kérés alapján tájékoztatnánk az érdeklődőket, hogy a hirdetéseknek megfelelően a sekrestyében leadott index képek alapján lehetőség van a bérmálkozáson készült fényképek megtekintésére, rendelésére.

Mivel ezen képek alapján (kis méretükből adódóan) kényelmetlen, ill. nehézkes lehet a választás, az alábbi oldalon digitális formában is megtekinthetőek a képek:

http://lelkesfoto.fotopartner.hu/fotogaleria.php?oldal=galeria_kepek&bov...

Az itt található album jelszóval védett.
A jelszó: „liget”

A képekből innen azonnal papír kép is rendelhető.

A képek alatt található „On-line fotókidolgozás” felirat választásával a következő oldalon a képek alatti jelölőnégyzet bejelölésével kiválaszthatjuk a fotókat.

A rendelési folyamat során megadható a kívánt méret, darabszám.

A rendelő adatainak rögzítése során van lehetőség kiválasztani a fizetés módjaként a „bolti fizetés”, valamint a kiszállítás módjaként a „bolti átvétel” opciókat. Ezzel a választással a kiszállítás költsége megspórolható.

Szintén ezen az oldalon van lehetőség megjegyzés hozzáadására is. Kérnénk, hogy aki a megrendelt képeket nem a sekrestyében kívánja átvenni, az itt jelezze! Egyéb esetben a megrendelt képeket a sekrestyébe szállítjuk ki.

Természetesen lehetőség van az album képeinek e-mail-ben történő megrendelésére is. Ebben az esetben a kép nevét, a rendelt méretet és darabszámot szükséges a lelkesfoto@extra.hu címre megküldeni. (Pl.: IMG_2846j.jpg : 1db 10x15-ös méretben) Fontos továbbá a megrendelő nevének megadása is.

Minden további kérdéssel, kéréssel kapcsolatban szintén a lelkesfoto@extra.hu címen, vagy a +36-20/33-69-438-as telefonszámon várjuk megkereséseiket.

Köszönettel:
Tóthné Lelkes Szilvia