2010. október 17.

2010. október 17.

Évközi 29. vasárnap
2010. október 17.

1. Mai perselyadományukat az iszapár károsultjainak a megsegítésére fogjuk továbbítani. Adományaikat hálásan köszönjük.
2. Elkészültek a bérmálási fényképek, amik megtekinthetők és rendelhetők a sekrestyében. A keresztlevelek és a bérmálási emléklap a hittanórán vehető át.
3. Szombaton, október 23-án délután 4-kor kiállítás nyílik a Közösségi Házban, amely november 17-ig tekinthető meg. Részletek a Hirdetőtáblán és plébániánk honlapján olvashatók. Vasárnaponként délelőtt 10-től délután 4-ig ikonfestészet rejtelmeibe merülhetnek el az érdeklődök Csekei Tóth Eszter festőművész segítségével.
4. Vasárnap, október 24-én a 9-es mise után szeretettel várom az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleit a hittanterembe szülői értekezletre.
5. Október 30-án, szombaton kirándulás lesz a Pilisbe. Jelentkezni legkésőbb előtte való pénteken délig. Akik autóval tudnak jönni, kérjük jelezzék hány szabad helyük van.
6. Köszönjük mindazoknak, akik a „72 óra kompromisszum nélkül” elnevezési jótékonysági akció keretében, szombati napon idejükkel és erejükkel hozzájárultak a rászorulók megsegítéséhez, valamint környezetünk szebbé tételéhez.
7. Köszönjük mindazoknak, akik az idei egyházi hozzájárulásukkal anyagilag is támogatták plébániaközösségünket. Egyúttal tolmácsolni szeretném a Magyar Katolikus Püspöki Kar köszönetét is mindazoknak, akik a személyi jövedelmük 1%-val támogatták a Katolikus Egyházat, ezzel kifejezve hozzátartozásukat is.