2010. szeptember 26.

2010. szeptember 26.

Évközi 26. vasárnap
2010. szeptember 26.

1. Október 1-től a hétvégi és hétköznapi esti misék 6-kor fognak kezdődni.
2. Októberben minden nap közösen elimádkozzuk a Rózsafüzért a templomban este 6-kor, illetve az esti mise előtt fél órával.
3. Október 1-én elsőpéntek lesz. Szentmise nem csak reggel, hanem este is lesz 6 órakor. Elsőpéntekes testvéreink a megszokott időben lesznek meglátogatva.
4. Október 2-án, elsőszombaton a reggeli mise után lesz egyórás Szentségimádás, október 3-án pedig, elsővasárnapon az esti mise előtt egy órával.
5. Október 5-én, kedden lesz templomunk nagytakarítása, amibe kérjük a segítséget.
6. Október 7-én a hónap első csütörtökje lesz. Reggeli szentmisét követően délután 4-ig egésznapos csendes Szentségimádás lesz, 4-től 6-ig pedig imaóra.
7. Október 8-án, pénteken, templomunk búcsúnapján szentmise reggel is és este is lesz.
8. Mivel bíboros úr látogatásának a programja még nem végleges, ezért az új képviselőtestület beiktatásának az időpontja is bizonytalan. A bérmálás időpontja azonban továbbra is október 10. vasárnap délelőtt 1/2 11.
9. A bérmálási főpróba október 4-én, hétfőn este lesz 7-től, a gyónási alkalom pedig október 2-án, szombaton 1/2 10-től. A próbára a bérmálkozókat és esetleg bérmaszülőket várjuk, a gyónási alkalmat
pedig a bérmálkozóknak, bérmaszülőknek, szülőknek, keresztszülőknek és minden hozzátartozónak ajánljuk, hogy méltó képen készülhessenek fel az ünnepre.
10. Akik még nem csatlakoztak korosztályuknak megfelelő hittancsoporthoz, a hittanórák rendjét a Hirdetőtáblán és plébániánk honlapján is megtalálhatják (http://rakosliget.plebania.hu/hittanorak).