2010. július 10.

2010. július 10.

HIRDETÉSEK

Évközi 15. vasárnap
2010. július 10.

1.Idén is lesz napközis tábor a Közösségi Háznál július 26-30. hétfőtől péntekig reggel 9-től délután 2-ig. A tábor költségeihez ki-ki lehetőségei szerint járulhat hozzá. Várjuk azon segítők jelentkezését is, akik legalább 2 napot tudnak vállalni. A résztvevők a Jelentkezési lap kitöltésével tudnak jelentkezni, a segítők pedig Mezeiné Molnár Brigittánál személyesen vagy telefonon: 0620/514-2383. Kérjük a segítőket, hogy jelezzék azt is, hogy milyen foglalkozással tudnának készülni, és ahhoz mire van szükségük.
2.A napközis tábor megbeszélése július 19-én, hétfőn lesz este 7-kor a plébánián, ahová szeretettel várjuk a segítőket.
3.Köszönjük azoknak, akik a héten időt szakítottak a Közösségi Ház rendbetételére! Most a nagykapuk és bejárat előtti vasszerkezet alapozása valamint kerítés egy részének a záró rétegének a felfestése történt meg. Köszönettel vesszük az új segítőtársak jelenlétét is! A héten kedden folytatódnak a munkálatok reggel ½ 9-től, ahová szeretettel várunk mindenkit.
4.Július és augusztus hónapban a szombat reggeli és a vasárnapi ½ 11-es mise elmarad. Tehát szombaton csak este 7-kor lesz mise, vasárnap pedig reggel 9-kor és este 7-kor. Irodai ügyintézés a sekrestyében történik a hétköznapi és vasárnapi szentmisék előtt vagy után.
5. Megjelent a Ligeti Misszió legújabb száma, amely az ingyenes újságos asztalnál található. Támogatásukat a középső perselybe dobhatják be.