2010. július 4.

2010. július 4.

HIRDETÉSEK

Évközi 14. vasárnap
2010. július 4.

1.Ma Péter-fillér gyűjtés van a világ katolikus templomaiban. Kedves testvérek perselyadományát a szentatya karitatív céljaira fogjuk továbbítani. Adományaikat hálásan köszönjük.
2.Idén is lesz napközis tábor a Közösségi Háznál július 26-30. hétfőtől péntekig reggel 9-től délután 2-ig. A tábor költségeihez ki-ki lehetőségei szerint járulhat hozzá. Várjuk azon segítők jelentkezését is, akik legalább 2 napot tudnak vállalni. A résztvevők a Jelentkezési lap kitöltésével tudnak jelentkezni, a segítők pedig Mezeiné Molnár Brigittánál személyesen vagy telefonon: 0620/514-2383. Kérjük jelezzék azt is, hogy milyen foglalkozással tudnának készülni, és ahhoz mire van szükségük.
3.Köszönjük mindazoknak, akik az elmúlt napokban időt szakítottak a Közösségi Ház rendbetételére! Most a nagykapuk rendbehozatala, a kerítésfestés és az ablakpucolás történt meg, valamint a bejárat előtti vasszerkezet csiszolása. Már csak a nagykapu és a bejárat előtti vasszerkezet teljes festése maradt hátra a főbb tennivalók közül, valamint a kerítés záró rétegének a felfestése. Köszönettel vesszük az új segítőtársak jelenlétét is!
A munkálatok csütörtökön délután 4-től valamint szombaton reggel 8-tól folytatódnak eső estén is (abba az esetbe belső takarításra kerül sor).
4.Július és augusztus hónapban a szombat reggeli és a vasárnapi ½ 11-es mise elmarad. Tehát szombaton csak este 7-kor lesz mise, vasárnap pedig reggel 9-kor és este 7-kor. Irodai ügyintézés pedig, a sekrestyében lesz a hétköznapi és vasárnapi szentmisék előtt vagy után.