2010. április 25.

2010. április 25.

HIRDETÉSEK

Húsvét 4. vasárnapja
2010. április 25.

1. A héten, hétfőn volt Szentatyánk, XVI. Benedek pápa megválasztásának 5-ik évfordulója. Foglaljuk imáinkba, hogy Szentlélek segítségével állhatatosan vezethesse Isten Egyházát.
2. Ma van a papi hivatások vasárnapja. Kérjük, hogy imáikkal, erkölcsi és anyagi segítségükkel támogassák a hivatások ügyét.
3. Április 28-tól, szerdától kezdődik a nyolc hetes Szentlélek szeminárium. A szeminárium többi alkalmai, szerdánként az esti mise után, abban az esetben lesznek megtartva, ha legalább 20 fős érdeklődő lesz. Az újságos asztalnál található lapon lehet jelezni a részvételi szándékot!
4. Ne feledjük, hogy május 1-től október 1-ig, az esti szentmisék 7.00 órakor fognak kezdődni!
5. Májusban minden nap elimádkozzuk a májusi litániát Szűz Mária tiszteletére este 7-kor, illetve az esti mise előtt fél órával.
6. Május 8-án, szombaton az esti mise után Simon András grafikus lesz a vendégünk, akivel alkotásairól, meggyőződéseiről és küzdelmeiről beszélgetünk.
7. Május 8-án és 15-én, szombati napokon kirándulást szervezünk. Az első nagyobb lélegzetet igénylő gyalogtúra lenne, a második könnyebb gyaloglást igénylő kirándulás. Indulás reggel 9-kor lesz a plébánia elől, hazaérkezés délutáni órákban. Az utazás személyautókkal történne, ami miatt kérjük előtte való péntek délig jelezni a részvételi szándékot.
8. Még van hely az általános iskoláskorú gyerekek hittanos táborába, amely 2010. június 21-25. között lesz Pilismaróton (Duna-kanyar). Jelentkezési lap a sekrestyében vagy az irodán kérhető.
9. Kedden, április 27-én a Rákoshegyi Baptista Imaházba egy figyelemre méltó konferencia kerül megrendezésre „Állunk a határon” címmel. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.