2010. április 11.

2010. április 11.

HIRDETÉSEK

Húsvét 2. vasárnapja
2010. április 11.

1. Ma az esti mise után, Fodor Sándor erdélyi író novellája alapján íródott oratóriumot, „A feltámadás elmarad” csíksomlyói passió-játékot adják elő a sashalmi fiatalok templomunkban. Az esti mise zenei szolgálatát is ők adják.
2. Április 16-án, szombaton este ½ 8-tól filmklub lesz a plébánián. Most a „Tavasz, nyár, ősz, tél… és tavasz” c. film lesz a terítéken.
3. Április 17-én, szombaton reggel 9-től várjuk mindazokat, akik a tavaszi nagytakarítás keretében szívesen segítenének időseknek a kerti munkálatokban. A mostani nagytakarítás során kerül sor az újonnan vásárolt közösségi ház udvarának a takarítására is. Aki tud, kérjük, mindenki hozzon magával kapát, gereblyét illetve lombsöprűt.
4. Április 17-én, szombaton du. 5-kor kezdődik a Rákoscsabai Katolikus Kör közösségi házban a tavaszi kerületi plébániák ifjúsági bálja, ahová plébániánk fiataljai is meghívást kaptak. Részletek a Hirdetőtáblán és honlapunkon olvashatók!
5. Április 18-án, jövő vasárnap elsőáldozás lesz templomunkban a 9-es mise keretében. Kérjük, foglalják imáikba azokat, akik első alkalommal készülnek magukhoz venni Jézust az Oltáriszentség színe alatt!
6. Április 19-én, jövő hétfőn kerül sor a lelkigondozási képzésnek a megbeszélésére a plébánián du. 5-től. Várjuk azokat, akik Egri László előadása után jelezték részvételi szándékukat, és azokat is, akik csak most jelentkeznének.
7. Április 24-én, jövő szombaton az esti 6-os mise után Zilai Zoltánnal beszélgetünk, aki néhány évvel ezelőtt, kerekes székben letekert Lourdes-ba.
8. Április 28-tól kezdődik az a nyolc hetes Szentlélek szeminárium, amely a „Élet a Lélekben” címet viseli. A szeminárium alkalmai szerdánként lesznek az esti mise után. Az újságos asztalnál található lapon, kérjük jelezzék részvételi szándékukat!
9. Az idei két zarándoklatról:
- Medugorje: 2010. május 10-15. hétfőtől szombatig lesz. Még lehet jelentkezni;
- Az Ars-i út, a nem megfelelő létszámú érdeklődő miatt, egy későbbi időpontra lett halasztva.