2007. szeptember 23.

2007. szeptember 23.

HIRDETÉSEK

Évközi 25. vasárnap
2007. szeptember 23.

1.) Kedden, szept. 25-én a reggeli szentmise egy órával korábban kezdődik, vagyis ½7-kor. Azt követően lesz az indulás Zircre, az egy napos zarándoklatra.
2.) Szombaton, szept. 29-én Vitafórum lesz a Rákoscsabai Katolikus Körben: „A kereszténység: Magánügy? Misszió? Szolgálat?” címmel. Előadó Dr. Tomka Miklós vallásszociológus lesz. Az előadás du. 5.00 órakor kezdődik. Mindenkit sok szeretettel várunk!
3.) Templomunk búcsúja október 7-én, vasárnap lesz megtartva. Az ünnepi szentmise de. ½11-kor lesz. Ezen a napon elmarad a reggel 9.00 órai szentmise. A szentmisét Dr. Udvardy György püspök atya celebrálja. Szentmise után mindenkit szeretettel várunk agapéra Gregor József Ált. Iskola aulájába, ahová gyerekeket játékokkal várjuk!
4.) Búcsú előtt triduum-ot tartunk. Október 4-én, 5-én és 6-án, vagyis csütörtökön, pénteken és szombaton csak este 6.00 órakor lesz szentmise. A lelkigyakorlatot Jármi Zoltán, Rózsák terei görög katolikus atya fogja vezetni. Ezeken a napokon szentmisék előtt és alatt is lesz gyónási alkalom. Kérünk mindenkit, hogy kellő figyelmet fordítson lelke ápolására is!
5.) Diákok és szülők figyelmét szeretnénk felhívni a hittanórák rendjére, amik már elkezdődtek és a Hirdetőtáblán olvashatók. Triduum estéjén az esti hittanok elmaradnak.
6.) Szerdától kezdetét veszi a „szerda esti foci”, ahová szeretettel várjuk fiatalokat és felnőtteket egyaránt! Gregor József Ált. Iskola tornatermébe este 8-tól 10-ig azokat a ligetieket várjuk, akik a sportban nemcsak magukra, hanem társaikra is tudnak figyelni.
7.) A „csütörtöki tarokk” este 7-től kezdődik. Triduum estéjén elmarad.

A hét jeles napjai:

Szeptember 23.
Vasárnap
Évközi 25. vasárnap
Szeptember 24.
Hétfő Szt. Gellért püspök és vértanú
Szeptember 25.
Kedd _
Szeptember 26.
Szerda Szt. Kozma és Damján vértanúk
Szeptember 27.
Csütörtök Páli Szt. Vince áldozópap
Szeptember 28.
Péntek Szt. Vencel vértanú,
Ruiz Szt. Lőrinc és társai vértanúk
Szeptember 29.
Szombat Szt. Mihály, Szt. Gábor és Szt. Rafael főangyalok
Szeptember 30.
Vasárnap
Évközi 26. vasárnap

Minden névnapját ünneplő testvérünknek

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

SZEPTEMBERI imaapostolság szándékai:

Általános: Hogy a Nagyszebenben folyó ökumenikus gyűlés hozzájárulhasson a valamennyi keresztény közötti egység növekedéséhez, amely egységért az Úr az utolsó vacsorán imádkozott.
Missziós: Hogy minden férfi és női misszionárius örömmel ragaszkodjék Krisztushoz, és így le tudja küzdeni azokat a nehézségeket, amelyekkel a mindennapi életben találkozik.