2009. december 6.

2009. december 6.

HIRDETÉSEK

Advent 2. vasárnapja
2009. december 6.

1. Az adventi koszorú harmadik gyertyájának a meggyújtása szombaton lesz, este ½ 6-kor, az énekkar tagjainak közreműködésével.
2. Adventi vasárnapokon az esti mise előtt ½ órával Adventi Vesperást imádkozunk a fiatalok vezetésével.
3. Adventben minden nap, hétfőtől szombatig lesz Rorate mise reggel ½ 7-kor, péntekenként pedig gitáros mise lesz.
4. Vasárnapokon délelőttönként adventi vásár van a hittanteremben. Köszönettel vesszük a felajánlók és a vásárlók támogatását, akik ily módon támogatják Karitász csoportunk tevékenységét.
5. A szentmisék végén a Karitász munkatársak jelképes ajándékkal, egy gyertyával fejezik ki köszönetüket azoknak, akik adományaikkal hozzájárulnak a szegények megsegítéséhez az „Egymillió csillag a szegényekért” akció keretében.
6. December 12-én, szombaton a Pál-völgyi barlangba látogatunk el. Indulás reggel 9-kor lesz a plébánia elől. Jelentkezni legkésőbb péntek délig lehet. Aki tud autóval jönni, kérjük jelezze.
7. December 12-én, szombaton az esti mise után Képmeditáció lesz a templomban.
8. Idén is lesz karácsonyi csomagosztás, amihez köszönettel vesszük a belevaló száraz süteményt, amit a sekrestyébe vagy a plébánián lehet leadni december 13-ig, jövő vasárnapig. Ha tudomásuk van rászoruló családokról illetve személyekről, kérjük jelezzék a plébánián vagy a sekrestyében.
9. Jövő vasárnap, az esti szentmisén Brazíliából Budapestre érkezett misszionárius fiatalok lesznek a vendégeink, akikkel a szentmise után kötetlen beszélgetésre kerül sor. A Szentlélek szeminárium imacsoportnak jövő szerdán este 5-től lesz találkozója a plébánián.
10. Az idei karácsonyi lelkigyakorlatot Mohos Gábor atya, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkára fogja tartani december 20-21-22-én, azaz vasárnap, hétfőn és kedden este 6-tól. A szentmisék előtt és alatt lesz gyónási lehetőség. Hétfőn és kedden csak este lesz mise!
11. December 13-án, vasárnap az újtelepi templomban jótékonysági koncert lesz az árván maradt Pentz Luca megsegítésére.
12. December 13-án, vasárnap a Gózon Gyula Karmaraszínházban „Az ünnep angyala az első Karácsony óta” c. előadás lesz látható. Részletek a plakáton olvashatók.