2009. november 15.

2009. november 15.

HIRDETÉSEK

Évközi 33. vasárnap
2009. november 15.

1.Ma, az esti szentmise után, a Ligeti Gondozási Központ szervezésében Jótékonysági Est lesz templomunkban az otthon megsegítésére. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.
2.A héten, csütörtökön lesz Szent Erzsébet ünnepe, a jótékonykodók védőszentje. Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a Katolikus Karitász javára, így a kedves Testvérek perselyadományát is a Karitász támogatására fogjuk továbbítani.
3.Jövő vasárnap, november 22-én az esti mise után, Sillye Jenő és Kovács Gábor „Jöjj, Lángoló” című oratóriumát adja elő templomunkban a rákosszentmihályi és a sashalmi gitáros énekkar. A mise zenei szolgálatát is ők fogják adni. A műsorról részletek a Hirdetőtáblán olvashatók.
4.November 28-án, szombat este Egri László orvos, lelkigondozó, a Klinikai Lelkigondozók Ökumenikus Egyesületének elnöke lesz a vendégünk. A lelkigondozásról és a betegek elkíséréséről tart előadást „Maradj velünk mert esteledik” címmel. Mindenkit szeretettel várunk, különösen azokat, akik szívesen részt vennének majd egy lelkigondozói továbbképzésen itt, a kerületben!
5.Megjelent egyházközségünk újsága, a Ligeti Misszió legújabb száma. A többi újsággal együtt, szeretettel ajánljuk kedves Testvérek szíves figyelmébe.