2009. november 8.

2009. november 8.

HIRDETÉSEK

Évközi 32. vasárnap
2009. november 8.

1. Ma, az esti szentmise után a Szentlélek-szeminárium imacsoportnak lesz imaórája.
2. Szombaton, november 14-én ünnepli a Rákoscsaba-Újtelepi egyházközség templomuk búcsúünnepét, amelyre szeretettel várnak bennünket is. Részletek a Hirdetőtáblán olvashatók a plakáton. Előző évhez hasonlóan, idén is gyalogos zarándoklattal készülünk átmenni Újtelepre az esti ½ 6-os misére. Az indulás ½ 5-kor lesz a templom bejárata elől. Mindenkit szeretettel hívunk! Aki tud, hozzon viharlámpát is magával (a menet megvilágításához).
3. Szombaton, november 14-én kirándulás lesz Zebegénybe. Aki autóval tud jönni, szíveskedjen jelezni, hogy hány szabad hely van még az autójában. Indulás reggel 9-kor lesz a plébánia elől, akik vonattal utaznának szívesebben, velük 10-kor találkozunk a zebegényi templom előtt. A kb. 7 km-es gyalogos úton van meredekebb emelkedő is, de az a 7-10 éves korú gyerekeknek is már járható. A visszaérkezés du. 5-re várható.
4. Jövő vasárnap, november 15-én az esti mise után, a Ligeti Idősek Otthona szervezésében Jótékonysági Est lesz templomunkban az otthon megsegítésére.
5. November 22-én, vasárnap az esti mise után, Sillye Jenő és Kovács Gábor „Jöjj, Lángoló” című oratóriumát adja elő a rákosszentmihályi és a sashalmi gitáros énekkar templomunkban. Az esti mise zenei szolgálatát is ők fogják adni.
6. November 28-án, szombat este Egri László orvos, lelkigondozó, a Klinikai Lelkigondozók Ökumenikus Egyesületének elnöke lesz a vendégünk. A lelkigondozásról és a betegek elkíséréséről tart előadást „Kinek lehetek útitársa betegségében?” címmel. Mindenkit szeretettel várunk, különösen azokat, akik szívesen részt vennének majd továbbképzésen itt, a kerületben!
7. Megjelent egyházközségünk újsága, a Ligeti Misszió legújabb száma. A többi újsággal együtt, szeretettel ajánljuk kedves Testvérek szíves figyelmébe.
8. A szerda esti foci korábban kezdődik. Vagyis este 7-től 9-ig kínálkozik sportolási lehetőség a Gregor József Ált. Iskola tornatermében.