2009. október 25.

2009. október 25.

HIRDETÉSEK

Évközi 30. vasárnap
2009. október 25.

1. Szombaton, október 31-én, lesz Meszlényi Zoltán vértanú, egykori esztergomi segédpüspök boldoggá avatása. Az ünnepi szentmise ½ 11-kor kezdődik az esztergomi bazilikában.
Innen Rákosligetről külön busszal készülünk utazni, amelyre még lehet jelentkezni a sekrestyében vagy a plébánián. Az indulás reggel 9-kor lesz a sekrestye bejárata elől, visszaérkezés kora délutáni órákban várható. Az útiköltség 500,- ft/fő.
2. Pénteken, október 30-án éjszakai gyalogtúrával megyünk Esztergomba a boldoggáavatási szentmisére, ahová várjuk a középiskolás és afeletti túrázni vágyókat. Élelmet és termoszba forró teát mindenki hozzon magával. Találkozó az Őrs vezér terei metró bejáratánál este ½ 8-kor, vagy 8.00 órakor a Nyugati pályaudvar 1. 2. vágányánál. A kb. 30 km-es távolságot Piliscsaba – Klastrompuszta – Esztergom útvonalon tesszük meg. Esztergomban várni fognak forró teával és zsíroskenyérrel, majd átvonulunk a bazilikába. Részletek és fontos információk a Hirdetőtáblán és a honlapon olvashatók!
3. Jövő hétfőn, november 2-án, Halottak napján reggel is és este is lesz szentmise. Az esti szentmise azokért az elhunyt szeretteinkért lesz felajánlva, akiknek nevét egy papírra felírva, a középen található perselybe dobnak be a kedves Testvérek.
4. Október hónap hátralévő napokon közösen imádkozzuk a Rózsafüzért a templomban este 6-kor ill. az esti mise előtt ¾ órával.
5. November 6-án, pénteken este ½ 8-tól filmklub lesz a plébánián.
6. Köszönjük mindazoknak, akik egyházi hozzájárulásukkal támogatták egyházközségünk eddigi működését.
A püspöki kar által megjelölt hozzájárulás mértéke az évi jövedelem 0,5 %-a. A befizetett adományról akár adóigazolást is tudunk kiállítani.