2009. október 4.

2009. október 4.

HIRDETÉSEK

Évközi 27. vasárnap
2009. október 4.

1. Ma, az esti mise után Képmeditáció lesz templomunkban, ószövetségi gondolatokkal.
2. Templomunk búcsúja október 8-án lesz, a Magyarok Nagyasszonya ünnepén, amely ünnepet jövő vasárnap, vagyis október 11-én fogunk megülni a ½ 11-es mise keretében, amelyet Udvardy Tamás, keresztúri plébános atya fog celebrálni.
Az ünnepi szentmise után Agapéra várjuk szeretettel kedves testvéreket a Gregor József Általános Iskola aulájába. Az Agapéhoz köszönettel fogadunk idén is süteményeket, amiket a hét folyamán a sekrestyébe vagy a plébánián adhatnak le.
3. A búcsú előtti lelkigyakorlat október 7-én, 8-án és 9-én, azaz szerdán, csütörtök és pénteken, az esti szentmise keretében lesz, amelyet Hutóczky Béla etyeki plébános atya fog tartani. Szentgyónásra a szentmisék előtt és alatt is kínálkozik lehetőség.
A lelkigyakorlatra való tekintettel, csütörtökön is, október 8-án csak este lesz szentmise!
4. Templomunk nagytakarítása kedden lesz, október 6-án a reggeli szentmise után. Kérjük mindazok segítségét, akik ily módon tudnának hozzájárulni egyházközségünk családiassá tételéhez.
Egyúttal azoknak a támogatását is megköszönni szeretnénk, akik egyházi hozzájárulásukkal támogatták egyházközségünk működését. Az „egyházi adóként” közismert támogatásukat személyesen, csekken vagy átutalással juttathatják el egyházközségünkhöz.
5.) Szombaton, október 10-én szeretnénk sort keríteni az őszi nagytakarításra idős illetve beteg testvéreinknél.
- akik részt tudnak venni, kérjük jelezzék azt személyesen, telefonon vagy interneten, hogy tudjuk hány fővel számolhatunk;
- akiknek tudomásuk van rászoruló idősekről vagy betegekről, kérjük az illetők nevének és elérhetőségének a megadását, hogy minél hamarabb felvehessük velük a kapcsolatot.
6.) Október 10-én, szombaton du. 5-től este 10-ig lesz a Rákosmenti Katolikus Plébániák Ifjúsági Találkozója. A rendezvény célja, hogy oldott hangulatban találkozzanak egymással katolikus fiatalok, kötetlen beszélgetéseket tudjanak folytatni, és akár meghitt barátságokat is tudjanak kötni. A találkozót a rákoshegyi fiatalok szervezik a Kép utcai Általános Iskolában a 14 és 22 év közeli fiataloknak.
Azokat a fiatalok, akik tőlünk részt szeretnének venni a találkozón, várjuk őket hétfőn este 7-re a hittanterembe egy megbeszélésre.
7.) A héten újra indul a szerda esti foci a Gregor József Ált. Iskola tornatermében. A termet este ½ 8-tól ½ 10-ig vehetjük igénybe.