2009. szeptember 13.

2009. szeptember 13.

HIRDETÉSEK

Évközi 24. vasárnap
2009. szeptember 13.

1.) Ma, szeptember 13-án, az esti mise után Szentlélek szeminárium lesz.
2.) Szeptember 19-én, szombaton este 8-tól (az esti mise után) Czakó Gábor író, publicista, képzőművész lesz a vendégünk, aki, többek között a magyar katolikus újságíróképzés megszervezője. Az ő előadása része annak a sorozatnak, amelynek keretében a keresztény értékrend és az emberi méltóság megbecsülésére szeretnénk útmutatást találni.
3.) Szeptember 19-én, szombaton „Autómentes Nap” rendezvény lesz a Ferihegyi úton az „Elágnál”, ahová színes programokkal várják a családokat. A rendezvény keretében a kerületi egyházak is megtalálhatók lesznek az „Egyházak Sátránál”, ahová szeretettel várunk gyerekeket és felnőtteket egyaránt.
4.) Szeptember 28-án, hétfőn este 7-től, a Rákoskerti Művelődési Ház szervezésében előadás lesz templomunkban Mindszenty József bíborosról.
5.) Az iskolai és a plébániai hittanórák elkezdődtek, amiknek pontos időpontja a Hirdetőtáblán olvashatók.
6.) Megjelent egyházközségünk újságja, a Ligeti Misszió legújabb száma, amelyet kedves testvérek figyelmébe szeretnénk ajánlani. Egyúttal a többi sajtóterméket is szíves figyelmükbe szeretnénk ajánlani, amely az újságos asztalnál található.