2009. szeptember 6.

2009. szeptember 6.

HIRDETÉSEK

Évközi 23. vasárnap
2009. szeptember 6.

1.) A felnőtt kórus próbái nem hétfőnként, hanem keddenként lesznek megtartva este 6-tól a templomban.
2.) Jövő vasárnap, szeptember 13-án a ½ 11-es mise keretében lesz a rákoskeresztúri templom búcsúja. Meghívásukra tőlünk körmenetbe indulunk ¾ 10-kor a templom elől.
3.) Szeptember 19-én, szombaton este 8-tól (az esti mise után) Czakó Gábor író, publicista, képzőművész lesz a vendégünk, aki, többek között a magyar katolikus újságíróképzés megszervezője. Az ő előadása része annak a sorozatnak, amelynek keretében a keresztény értékrend és az emberi méltóság megbecsülésére szeretnénk útmutatást találni.
4.) Szeptember 19-én, szombaton „Autómentes Nap” rendezvény lesz a Ferihegyi úton az „Elágnál”, ahová színes programokkal várják a családokat. A rendezvény keretében a kerületi egyházak is megtalálhatók lesznek az „Egyházak Sátránál”, ahová szeretettel várunk gyerekeket és felnőtteket egyaránt.
5.) Hétfőtől kezdetét veszik a hittanórák, amiknek pontos időpontja a Hirdetőtáblán olvashatók.
6.) Megjelent egyházközségünk újságja, a Ligeti Misszió legújabb száma, amelyet kedves testvérek figyelmébe szeretnénk ajánlani. Egyúttal a többi sajtóterméket is szíves figyelmükbe szeretnénk ajánlani, amely az újságos asztalnál található.